Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Just nu 287,50 kr! >> Köp här  

Si Nacre EdP 50 ml

Si Nacre EdP 50 ml

Giorgio Armani

Giorgio Armani SÌ Nacre Eau de Parfum är en pärlemorsskimrande Sì Eau de Parfum som kommer i begränsad upplaga och lämnar likt en lätt slöja av siden på huden.
860 kr

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

Giorgio Armani SÌ Nacre Eau de Parfum är en pärlemorsskimrande Sì Eau de Parfum som kommer i begränsad upplaga och lämnar likt en lätt slöja av siden på huden. Doften utvecklas i tre ackord: svartvinbärsnektar, modern chypre och musknoter av ljust trä. Svartvinbär, full och rik, sammanförs med två friska och omslutande intryck av vanilj: den första är absolut, naturlig, med en intensifierad djurisk fasett; Den andra, Jungle essence ™, skapar en beroendeframkallande, fascinerande känsla. Upphöjd av freesia-ackord, skapar patchouli-färgad majros en sofistikerad harmoni. Slutligen blommar det blonda amber-träackordet, orcanox ™, i den eleganta doften med en anmärkningsvärd finess.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22