Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sun di Gioia EdP 30 ml

Sun di Gioia EdP 30 ml

Giorgio Armani

En varm, naturlig och feminin doft från Giorgio Armani. Exotiska blommor så som Freesia och Frangipani inbäddade i en slöja av mjölkig vanilj.
495 kr

Recensioner

Klara | 2018-09-16
Wow! Vilken doft! Så otroligt kvinnlig och elegant samtidigt som den är lätt och luftig. Man får en varm känsla av vanilj och trä samtidigt som den känns lätt och fortfarande väldigt fräsch i doften. Detta har blivit min senaste favorit och jag får ständigt komplimanger och frågan vad det är för doft jag har. Rekommenderar alla som vill ha en unik doft som garanterat ger mycket komplimanger!
Angela Wahlbäck | 2017-02-22
Fick den på alla hjärtans dag av min man. Positivt överaskad av den här friska doften. Den får följa med på party på fredag. Fräsch och frisk doft.
Åsa | 2016-07-15
Härlig sommardoft.

Mer Information

En varm, naturlig och feminin doft från Giorgio Armani. Exotiska blommor så som Freesia och Frangipani inbäddade i en slöja av mjölkig vanilj. En touch av Iris ger en ultra-feminin känsla till denna varma doft. Doften avrundas med unikt, vibrerande tränoter som tillsammans med Ambrox ger doften en unik personlighet.
Volym:30 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22