Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! Nu har vi sänkt rea-priserna ytterligare!

Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml
Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml
Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml
Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml
Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml
Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml
Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml
Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml
Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml

Acqua Di Giò Absolu EdP 75 ml

Giorgio Armani

Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum. Vi introducerar ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hyllar fusionen mellan vatten och trä.
865 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Acqua Di Giò Absolu EdP
p89987562
v89987563
Giorgio Armani
SEK
865

Recensioner

Angelo | 2019-02-28
Påminner originellt om Acqua di Gio DNA, men denna händer otroligt mycket i doften, passar väldigt bra som en date-parfym eftersom den är lite mer unik än den originala Acqua di Gio. Prova den!
Emil | 2018-12-28
(Denna och Acq di gio profumo) är mina absoluta favoriter utav dessa dofter! Just denna parfym är väldigt lik paco rabanne invictus fast en mer förbättrad version så tummen upp 😊
Max | 2018-10-22
Gillar du vanliga Aqua di gio kommer du älska den här. Fått flera som frågat vad jag har på mig för parfym som är många som tycker om den.

Mer Information

Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum. Vi introducerar ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hyllar fusionen mellan vatten och trä. Det här är tredje kapitlet i historien om ACQUA DI GIÒ, en symbol för mannens samhörighet med naturen som frigör hans inre styrka och frihet.
Denna nya doft betonar essensen av vatten och dess fundamentala roll i naturen. Det är så här världen ser ut genom Giorgio Armanis ögon, där föreningen mellan vatten och trä tar oss med på en resa in i en tidlös maskulinitet som omfamnar en djupare övergripande medvetenhet.
Med ACQUA DI GIÒ ABSOLU ser vi en inkarnation av mannen som utstrålar en klok och medveten känslighet och en förståelse för elegansen av ultimat lyx. En fräsch signaturdoft har skapats och berikats med marina noter och patchouli. Patchoulin ger en perfekt balans mellan den akvatiska doften och tränoterna, vilket framkallar en äkta maskulinitet med en sensuell twist som utgör hjärtat av doften. Alliansen mellan trä och akvatisk fräschhet gör patchoulin till naturens perfekta ingrediens.
Flaskan har en träkork i naturlig rönn från hållbara odlingar som har lackats och graverats med Giorgio Armanis klassiska monogram. Korken och flaskans hals blir ett och reflekterar noterna av trä och vatten i själva doften.
En elegant komposition av tränoter som mjukas upp av en fräsch akvatisk signatur.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22