Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Code Profumo EdP 30 ml

Code Profumo EdP 30 ml

Giorgio Armani

Giorgio Armani presenterar ett nytt tillskott inom Armani Code familjen, Armani Code Profumo, en ny intensiv, levande och maskulin doft skapad för män.
530 kr

Recensioner

sami | 2018-08-18
Jag rekommernderar att prova innen du köper genom att gå till butik eller beställa från nättet
David | 2018-03-11
Fantastisk doft, Giorgio Armanis bästa EdP enligt mig. Precis som EdP brukar vara är den dock lite för stark för att helt gå ihop med mig, som personligen inte passar i allt för intensiva dofter. Men doften i sig är sagolik.
Amanda | 2018-03-10
Köpte denna till min pojkvän som använder den otroligt flitigt, doften är otroligt mjuk men finns samtidigt en fräsch het i den

Mer Information

Giorgio Armani presenterar ett nytt tillskott inom Armani Code familjen, Armani Code Profumo, en ny intensiv, levande och maskulin doft skapad för män. En doft inspirerad av den klassiska Giorgio Armani smokingen, ett ikoniskt aftonplagg skapat för att locka till spännande möten. Code Profumo för oss in i en förtrollande och vibrerande atmosfär. Huvudingredienser: Grönt äpple, muskotnöt, tonkaböna.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22