Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Flashmud Brightening Treatment 15 ml

Flashmud Brightening Treatment 15 ml

Glamglow

Flashmud Brightening Treatment är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla.
169 kr

Recensioner

Jen | 2018-04-19
En av mina favoriter från Glam Glow, speciellt om man har ärr från acnen och liknande på ansiktet. Man ser redan resultat efter första gången; jämnare hudton och ärren ljusnar till. Rekommenderar dock inte att använda denna om du har acne, inflammation och liknande. Denna har små korn och kan göra att inflammationen blir värre. Återkommer annars alltid till denna när jag vill ha en exfoliering + mask på kvällen. Luktar dessutom supergott!
Linnea | 2018-04-16
fick en allergisk reaktion från denna mask, visst att det kändes bra i början men efter nån minut började den brännas. vart alldeles röd efter den och fick kleta på ett tjockt lager med cocosolja för att få ner det röda och brännande känslan
Julia | 2018-04-12
Denna mask är perfekt om din hy är trött och grå från en stressig dag. Jag arbetar långa dagar och huden blir ofta trött. Ca 2 gånger i veckan tar jag på mig denna mask och använder den länge, ca 1 timme.. Huden får lyster, liv och känns pigg igen. Är blek och denna mask har gjort min hud mer jämn i hudtonen och fin. Behöver ingen foundation/puder eller dylikt pga denna mask. (är 33 år)Den ljusnar också upp ärr och ojämnheter. Mina syskon är avundsjuka på min hy då de tycker att huden ser ut som porslin.(transparent). Använd gärna masken innan du skall gå ut på fest eller morgonen innan arbete, då huden blir otroligt fin och jämn innan man lägger sin makeup. Jag varvar med denna mask och "sheetmask" om vart annat och ytterligare Glamglow dreamduo overnight transforming treatment varannan vecka och får hela tiden kommentarer och frågor om min hy. När du tvättar av ansiktet, använd den som en peeling då den innehåller små korn och tar bort döda hudceller. Älskar den!

Mer Information

Flashmud Brightening Treatment är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla. Den har en kraftfull, innovativ och komplex multi-brightening formula som ger en jämn och strålande hud full av lyster. Flashmud ger ett omedelbart och långsiktigt resultat. Med ”clever multi-size built-in pre-exfoliator particels" som optimerar hudens förmåga att absorbera den högteknologiska formulan. Flashmud ger dig en omedelbar känsla av en uppljusad och strålande hud.
Passar alla åldrar och hudtyper. För både kvinnor och män.
Volym:15 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22