Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Flashmud Brightening Treatment 15 ml
ONLY AT KICKS
Kampanj 20%

Flashmud Brightening Treatment 15 ml

Glamglow

Flashmud Brightening Treatment är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla.
140 kr175 kr

Recensioner

Stina | 2018-09-13
Köp inte den här!! Kanske funkar för nogra få men min hud som vanligtvis är bra blev fruktansvärt dålig av den här. Fick knottror och finnar i ansiktet av den här. Den är inte särskilt behaglig att ha på ansiktet heller. Rekommenderar inte. Helt sjukt för det priset också att den inte lever upp.
Sara | 2018-09-12
Fick denna i present. Har känslig hy, men tänkte att jag provar ändå. Det sved ordentligt efter ett tag, fick även finnar av den.
Madicken | 2018-08-10
Aldrig mer Glamglow! Var dum nog att köpa oranga burken & har inte haft så fin hy & osynliga porer på åratal, i max 30 min. Så EFTER masken sköljts av, orsakade någon/några av ingredienser hudens reaktion; ett enormt utbrott av pormaskar (fick acne) & enorma, förstorade porer. Såg hemsk ut & det tog veckor att få normal hy igen. Har torr, yttorr, fuktfattig + extremt acne-benägen & har känslig hy. Är extra försiktig med hudvård (och make-up) för att få bästa möjliga resultat. Och jag har haft världens finaste hy med i sort sett knappt synliga porer i minst 5-6 år, men tyvärr inte senaste året :-( Har hudvården/make-upen ingredienser i sig (portilltäppande & irriterande i allmänhet), så reagerar huden (& hårbotten på hårschampon/ inpackningar/balsam/stylingprodukter) på detta sätt: pormaskar/milier/acne & förstorade porer + ev röd, svidande, kliande hud. Borde finnas varning på burkarna för känslig hy! Vet aldrig VAD orsakar reaktion, förutom 2-3 ingredienser & kollade efter dessa!

Mer Information

Flashmud Brightening Treatment är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla. Den har en kraftfull, innovativ och komplex multi-brightening formula som ger en jämn och strålande hud full av lyster. Flashmud ger ett omedelbart och långsiktigt resultat. Med ”clever multi-size built-in pre-exfoliator particels" som optimerar hudens förmåga att absorbera den högteknologiska formulan. Flashmud ger dig en omedelbar känsla av en uppljusad och strålande hud.
Passar alla åldrar och hudtyper. För både kvinnor och män.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22