Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Flashmud Brightening Treatment 15 ml

Flashmud Brightening Treatment 15 ml

Glamglow

Flashmud Brightening Treatment är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla.
169 kr

Recensioner

Nastasija | 2018-02-14
Jättebra ansiktsmask älskar den, min hud har aldrig haft mer lyster
Johanna | 2017-10-10
Definitivt min favorit av dem GlamGlow maskar jag testat, kommer absolut köpa full-sizen nästa gång. Gör min hud så mjuk och len, samt att jag märkt att mina ärr helt klart blivit ljusare och börjar försvinna, WOW!
Alice | 2017-09-10
Får faktiskt ett litet minus för doften. Tycker att den luktar som doftljus hyllan på Ikea och för det priset hade den gärna fått dofta något mer exklusivt. Upplever dock att den får hyn att se friskare ut. Ingen jättedramatisk förändring men är ändå nöjd.

Mer Information

Flashmud Brightening Treatment är en multi-sensorisk formula som ger ett långsiktigt resultat med en uppljusande och utjämnande känsla. Den har en kraftfull, innovativ och komplex multi-brightening formula som ger en jämn och strålande hud full av lyster. Flashmud ger ett omedelbart och långsiktigt resultat. Med ”clever multi-size built-in pre-exfoliator particels" som optimerar hudens förmåga att absorbera den högteknologiska formulan. Flashmud ger dig en omedelbar känsla av en uppljusad och strålande hud.
Passar alla åldrar och hudtyper. För både kvinnor och män.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22