Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Gravitymud 50 g
ONLY AT KICKS

Gravitymud 50 g

Glamglow

GRAVITYMUD är en innovativ Peel off Mask som direkt ger resultat. Den ger huden ett lyft och gör att den känns mer åtstramad.
575 kr
50 g

Recensioner

Anjelika | 2018-09-26
Helt ok, men gör ont att ta bort, rolig färg
Sandra | 2018-02-28
Även om produkten kanske inte gör något, inte använt tillräckligt länge för att kunna se resultat, så känns det underbart att använda den. Den luktar jättegott och känslan av renhet och stramhet som uppstår när masken ska av är amazing!
Sara | 2018-02-27
Väldigt bra mask som gör att huden känns himla härlig efteråt. Den är dock inte så dryg vilket gör att den blir en 4/5 och inte 5/5.

Mer Information

GRAVITYMUD är en innovativ Peel off Mask som direkt ger resultat. Den ger huden ett lyft och gör att den känns mer åtstramad. Målinriktade ingredienser förvandlas från Vit färg till silver för att leverera tonade, sexiga konturer. Innehåller även TEAOXI Mashmallow och Lakrits.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22