Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

InstaMud 60 Second Mask 50 ml
InstaMud 60 Second Mask 50 ml
InstaMud 60 Second Mask 50 ml
InstaMud 60 Second Mask 50 ml
InstaMud 60 Second Mask 50 ml
InstaMud 60 Second Mask 50 ml

InstaMud 60 Second Mask 50 ml

Glamglow

Perfekta porer på minuten. INSTAMUD™ är en skummande ansiktsmask som rensar dina porer och jämnar ur din hudton direkt. Få mjuk och len hud på bara 60 sekunder.
350 kr

Recensioner

Sara | 2018-08-19
Köpte denna då jag ogillar masker som ska ska sitta på en längre tid. Har ej testat andra masker från glamglow men denna 60-sek mask är den bästa mask jag testat! Kör 2-3 ggr veckan och ser skillnad på poerena som numer är renare än tidigare. Kommer fortsätta med denna!
Dekamrs | 2018-06-25
En genialiskt ansiktsmask som rengöra på djupet och doftar himmelskt! En ny favorit och bättre är clinique pep start foaming mask. Färgen på masken och förpackningen är unik! Då glamglow teamet lyckas alltid att införa nya trender och se innovation i hudvård! Samt ingredienser är väldig bra valda. Det som gör denna mask unik är den korta verknings tiden enbart ynka 60 sekunder. Roligt att kicks är dem första som har inköpt denna mask i Sverige! Ett litet önskemål skulle vara om masken kunde finnas i butik sortimentet i en begränsad upplaga i Stockholm butiker så som drottninggatan, Sergels Torg, Gallerian, Mood. Priset på denna mask är perfekt satt utifrån glamglow original priser i USA där deras bas är. Ett hett tips om man vill få en maximal djuprengöring är att använda från samma märke dvs glamglow clearing treatment mask.

Mer Information

Perfekta porer på minuten.
INSTAMUD™ är en skummande ansiktsmask som rensar dina porer och jämnar ur din hudton direkt. Få mjuk och len hud på bara 60 sekunder.
Med bentonit och kaolin leror, trollhassel, aloe vera och lakritsrot, aktiveras den mikro-bubblande leran vid kontakt för att stimulera och muntra upp din hy för att se perfekt ut .
Skapad utan: paraben, phthalate
Applicera en generös mängd på torr, ren hy, men gnugga inte in den. Låt den sitta på för att masken ska transformeras till små syresättande bubblor. Lämna på i 60 sekunder. Skölj med varmt vatten. Fortsätt sedan med din vanliga hudvårdsrutin. Använd 2-3 gånger i veckan eller så ofta som du vill.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22