Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Supermud Clearing Treatment 50 ml
Kampanj 20%...

Supermud Clearing Treatment 50 ml

Glamglow

SUPERMUD har kliniskt utvecklats av GLAMGLOWs dermatologiska kemist för att bekämpa alla vanliga hudproblem för män och kvinnor.
372 kr465 kr

Recensioner

Michelle | 2017-10-24
Jag har både fet och torr hy. Märkte inte vilken stor skillnad denna mask gjorde förens burken var slut och jag inte hade använt den på några veckor! Köpte direkt en ny! Jag tycker den slätar ut huden, minimerar porer samtidigt som den inte torkar ut. Rekommenderar verkligen!
Therese | 2017-10-12
Jag köpte denna masken och förväntade mig att den skulle vara magisk eftersom alla pratar om den. Jag tyckte masken var helt okej när jag använde den men såg inte någon större skillnad på min hy. Masken kändes väldigt "naturlig" då doften var lite örtig och lakrits. Den hade även små lövbitar i som jag tyckte var ett plus. Min burk tog dock slut väldigt snabbt och jag tycker inte att den är värd priset eller all hype.
Carro | 2017-09-30
Jag rekommenderar att köpa den lilla förpackningen först så ni verkligen vet att ni gillar den. Jag köpte den stora först och tycker inte riktigt att den lever upp till priset, men den är absolut bra. Kommer inte köpa om den då jag vet att de finns billigare alternativ som funkar lika bra.

Mer Information

SUPERMUD har kliniskt utvecklats av GLAMGLOWs dermatologiska kemist för att bekämpa alla vanliga hudproblem för män och kvinnor. SUPERMUD är utformad för att behandla blemmor, finnar, pormaskar, rakhyvelutslag, inåtväxta hårstrån och minskar porstorleken inom några minuter.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22