Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Supermud Clearing Treatment 50 ml
ONLY AT KICKS

Supermud Clearing Treatment 50 ml

Glamglow

SUPERMUD har kliniskt utvecklats av GLAMGLOWs dermatologiska kemist för att bekämpa alla vanliga hudproblem för män och kvinnor.
475 kr

Recensioner

My | 2018-12-18
Har aldrig reagerat på en ansiktsmask förrut, men med denna blev jag illröd i ansiktet och var tvungen att tvätta av allt efter bara en minut. Dessutom har den en stark lukt av lakrits/anis. Så den är inte så rolig att ha i ansikten heller om man inte tycker om lakrits.
Isabella | 2018-12-15
Bra! Inte den bästa masken jag provat dock.
Hedda | 2018-12-05
Riktigt bra ansiktsmask från Glamglow! Har en del pormaskar runt näsan och denna gör verkligen skillnad. Hyn känns så fin efterråt.

Mer Information

SUPERMUD har kliniskt utvecklats av GLAMGLOWs dermatologiska kemist för att bekämpa alla vanliga hudproblem för män och kvinnor. SUPERMUD är utformad för att behandla blemmor, finnar, pormaskar, rakhyvelutslag, inåtväxta hårstrån och minskar porstorleken inom några minuter.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa ansiktsmask
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22