Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
DreamDuo Overnight Transforming Treatment

DreamDuo Overnight Transforming Treatment

Glamglow

Huden förvandlas sensationellt över en natt- Varje natt! DREAMSERUM & DREAMSEAL är det magiska dream teamet för din hud. Den ger både plumping till din hud och återfuktning i två steg.
465 kr

Recensioner

Marie | 2018-03-11
Denna produkt håller verkligen vad den lovar. När man vaknar upp dagen efter så känns huden som ny och man är så len. En riktig fuktbomb i vintermörkret
Marie | 2018-03-11
Denna är fantastisk! Känner mig så fräsch i ansiktet på morgon, annars kan jag känna mig fet i ansiktet när jag vaknar, men inte när jag s-märkt mig med denna! Och den luktar så himla gott!
Zara | 2018-03-07
Jag ÄLSKAR denhär!! Är inne på min tredje burk nu, Huden blir jätte len och återfuktad, mitt smink har aldrig varit så fint som efter jag användt denhär under natten! Rekommenderar verkligen!

Mer Information

Huden förvandlas sensationellt över en natt- Varje natt! DREAMSERUM & DREAMSEAL är det magiska dream teamet för din hud. Den ger både plumping till din hud och återfuktning i två steg. Vakna upp med en mjuk och len hy. Plumping är inte bara för läpparna, DREAMDUO är den första plumpern för huden. DREAMSERUM (steg 1- pearl): är ett serum som snabbt smälter in i huden och som innehåller Grönt kaffe och Gröna te blad TEAOXI. Antioxidanter och massor med vitaminer är den perfekta blandningen som gör din hud som ny. DREAMSEAL (Steg 2- gråa) en näringsgivande återfuktnings boost av hyaluron syra och Mozuku Green Algae som plumpar och ger huden ny glow. För hudtyp: Normal, Oily, Kominerad, Torr. Direkt reslutat: Mycket lyster, plumping, mjuk och återfuktad hy. DREAMDUO Overnight Transforming Treatment lämnar huden med en helt ny glöd, återfuktad och utslätad. Huden blir som ny! De Gröna Te bladen TEAOXI gör att antioxidanterna förs långt ner i huden och ger en anti-aging effekt. De näringsgivande essentiella vitaminerna förs ner i huden och jobbar bort de skador som skett under dagen. Vakna upp med en makeup redo hy och riktig snygg Hollywood lyster.
Använd som din behandling på kvällen. Applicera DREAMSERUM (steg 1-pearl) jämt över rengjord hy och låt den absorbera. Efter ca 30 sekunder appliceras DREAMSEAL (steg 2-gråa).
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22