Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Guilty Intense EdP 50 ml
Guilty Intense EdP 50 ml

Guilty Intense EdP 50 ml

Gucci

Medan den ursprungliga doften var en Eau de Toilette, är Gucci Guilty Intense en Eau de Parfum: en provokativ varm orientalisk blomma med passion i sin kärna.
895 kr

Recensioner

Mian | 2016-02-12
Underbart kvinnlig doft! Till en början är den ganska jobbig och stark, men efter en stund förvandlas den till en len och fyllig blomdoft som gifter sig med ambra. Man kan ana violen..Gudomlig doft för alla tillfällen!
Dilan Ahmed | 2015-02-27
Otroligt goood doft!GGUCCI parfym är ett måste!! Min favorit offfff alll tiime

Mer Information

Medan den ursprungliga doften var en Eau de Toilette, är Gucci Guilty Intense en Eau de Parfum: en provokativ varm orientalisk blomma med passion i sin kärna.
Doften griper ens uppmärksamhet med en praktfull öppning av mandarin – som genomsyras av en modern öppenhet - tillsammans med en djärv näve av rosépeppar.
Hjärtat avslöjar en blommande syrén, berikad med en sensuell kvinnlig viol och heliotrop.
Den för Gucci kännetecknande patchouli doften når en ny intensitet spetsad med en beroendeframkallande, ambra.
Effekten är omedelbart fängslande och förförisk. Frida Gianinni konstaterar: "I Gucci Guilty Intense har vi skapat en doft som verkligen fängslar sinnena."
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22