Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Curl & Blow-Dry Brush FSC
SUPERSALE 30% på REA-priset

Curl & Blow-Dry Brush FSC

KICKS Beauty

43 mm. Kicks exklusiva fön- och stylingborste med patenterad Maxi Flow design och en kombination av nylon och svinborst, ger perfekt grepp och snabba, professionella resultat.
97,65 kr279 kr

Recensioner

L | 2019-01-11
Så dålig borste! En massa strån böjde sig, smälte och föll av redan vid första gången jag använde den med fön! Dålig kvalite!
Marwah | 2018-08-29
Jag är inte alls nöjd med denna borsten stråna lossnar från borsten.
Kerstin | 2018-06-06
Sämsta borsten någonsin. Stråna lossnar från borsten, håret blir elektriskt, blir retur.

Mer Information

43 mm. Kicks exklusiva fön- och stylingborste med patenterad Maxi Flow design och en kombination av nylon och svinborst, ger perfekt grepp och snabba, professionella resultat. Det tourmalin-täckta borsthuvudet värms upp snabbt, sprider värmen jämnt och bevarar värmen länge, vilket resulterar i en effektiv föning och minskar risken för värmeskador. Svinborsten vårdar ditt hår och ger ett friskt, slätt och glänsande resultat. Gummiringen på handtaget underlättar rotationen av borsten. Borstskaftet är gjort av FSC-märkt trä.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22