Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Gold Ink On Pink Styler
Gold Ink On Pink Styler

Gold Ink On Pink Styler

ghd

40kr av varje såld produkt från ink on pink-kollektionen går till bröstcancerinsamlingar.
1 999 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Gold Ink On Pink Styler
p94005942
v94005943
ghd
SEK
1999

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

40kr av varje såld produkt från ink on pink-kollektionen går till bröstcancerinsamlingar.
Under de 15 år som vi har stöttat välgörenhet med syftet att hjälpa kvinnor som har drabbats av bröstcancer över hela världen har vi samlat in över 10 miljoner euro för att bidra till kvinnors hälsa. Hjälp oss att nå vårt nya mål om att samla in ytterligare en miljon euro med den nya ghd ”Ink on pink”-kollektionen.
ghd gold® ink on pink styler består av en vackert intrikat design skapad av Chicago-baserade mastektomitatuerings-artisten David Allen. Hans signaturstil med blomstermotiv väcker en känsla av kvinnlighet och symboliserar både livet och pånyttfödelse.
Med dual-zone technology som kontrollerar en optimal stylingtemperatur på 185°C och med släta, konturformade flytande plattor glider ghd gold® styler snabbt och enkelt genom håret. Automatiskt viloläge gör att din styler stängs av efter 30 minuters inaktivitet och du kan styla håret utan att behöva oroa dig. Ghd gold levererar ett dokumenterat resultat med ett slätare, rakare och sundare hår** för styling varje dag och en uppsjö av olika looker.
Hjälp oss att hjälpa bröstcancerdrabbade kvinnor över hela världen att återvinna sin självkänsla med den nya ghd ”ink on pink”-kollektionen.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22