Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Platinum Styler White
Platinum Styler White
Pro Hair

Platinum Styler White

ghd

ghd platinum. ghd ger dig den bästa stylern någonsin och det ultimata styling-verktyget, som ger ett sundare* och mer skinande** hår i ett enda drag.
2 299 kr
White
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

ghd platinum. ghd ger dig den bästa stylern någonsin och det ultimata styling-verktyget, som ger ett sundare* och mer skinande** hår i ett enda drag. MYTEN OM VÄRME: En hög temperatur är inte nyckeln för att få ditt hår stylat eller som du drömmer om. Hemligheten är att upprätthålla en optimal temperatur under hela stylingen. ghd's patenterade och banbrytande tri-zone™ teknologi använder tre snabbtänkande sensorer i varje värmeplatta som säkrar att stylern håller en konstant temperatur på 185 °C. Sensorerna upprätthåller denna ”safer-for-hair heat” från rot till topp genom hela stylingen, vilket gör att håret inte blir utsatt för plötsliga värmesvängar eller för hög värme, vilket är skadligt för ditt hårs välbefinnande och påverkar det slutgiltiga styling-resultatet. RO I SINNET: Tag med din stil och din styler vart du än vill. ghd platinum har universal voltage och den värmeresistenta mattan skyddar underlaget mot värme efter styling. Slappna av helt med ”sleep mode” funktionen som säkrar att stylern stängs av automatiskt när den inte har använts i mer än 30 minuter. Dessutom har ghd 2-års reklamationsrätt. KOMPROMISSLÖS STYLING: ghd har utvecklat ett ”wishbone”, som säkrar att plattorna är i linje med varandra och att håret hålls perfekt på plats under hela stylingen. Med ghd platinum™ kan du spara tid och ta bättre hand om ditt hår, då du med en enkel dragning kan uppnå ett perfekt, glansigt och skinande hår. ghd platinum™ är det optimala styling-redskapet för en hektisk livsstil. Test baserat på tri-zone™: * I jämförelse med obehandlat hår. ** I jämförelse med en styler som använder en temperatur på 230 grader.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22