Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Twilly d’Hermès EdP 30 ml

Twilly d’Hermès EdP 30 ml

HERMÈS

Den ungdomliga Hermèskvinnans doft – en uppnosig ingefära med bett blandad med eggande natthyacint. En blommig, kryddig, orientalisk Eau de parfum.
675 kr

Recensioner

Magdalena | 2018-05-22
Måste säga att Hermes är alltid bra val. Den är så otypisk, underbart. Doftar så lång tid. Svårt att beskriva doften, men är väldig intressant .
Linn | 2018-05-04
Använt denna länge nu och det är min absoluta favoritparfym! Luktar något oerhört gott och det räcker med 1 sprayning för att hålla hela dagen. Helt klart värd varenda krona :)
Emma | 2018-03-11
Ung doft som känns lyxig!

Mer Information

Den ungdomliga Hermèskvinnans doft – en uppnosig ingefära med bett blandad med eggande natthyacint.
En blommig, kryddig, orientalisk Eau de parfum.
« Det är med de unga kvinnorna i åtanke, genom att se hur de lever sina liv, som jag skapat Twilly d’Hermès. Fria, orädda, uppkopplade, lekfulla och kaxiga vägrar de att göra vad som förväntas av dem, går mot strömmen, gör saker i sin egen takt och skapar en helt ny livsrytm. » Christine Nagel
Det är i den andan som Christine Nagel tagit fram Twilly d'Hermès. En doft där ingefära, natthyacint och sandelträ ger ett hettande sting och signalerar eggande attraktion och uppvaknande sensualism. Det handknutna sidenbandet kring flaskan är en fantasifull detalj, som understryker den lekfulla stilen. Varje sidenband är unikt.
Volym:30 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22