Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Softer Touch Beard Oil 30 ml
Softer Touch Beard Oil 30 ml
Softer Touch Beard Oil 30 ml
NYHET

Softer Touch Beard Oil 30 ml

House 99

Vore det inte fantastiskt att få samma känsla hemma som efter en behandling på barberarsalongen när skägget känns fint, ansat och mjukt.
255 kr

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

Vore det inte fantastiskt att få samma känsla hemma som efter en behandling på barberarsalongen när skägget känns fint, ansat och mjukt. Upptäck House 99 skäggolja som ger ditt skägg en mjukare känsla även när du har lite ont om tid. Den här torra skäggoljan är testad och godkänd av barberare och håller skägget så mjukt att du inte vill raka av det. Kan även användas som förbehandling innan rakning. Den här skäggoljan är lätt, klibbar inte och ger ett ansat och vårdat skägg, oavsett längd.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22