Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Face Mask 150 ml
Kampanj 25%

Face Mask 150 ml

KICKS Beauty

Face Mask avlägsnar döda hudceller och orenheter på djupet samtidigt som den drar ihop porerna. Face Mask boostar cellförnyelsen och återfuktar på djupet.
104,25 kr139 kr

Recensioner

Caroline | 2018-02-19
Älskar! Rengörande utan att torka ut. Lämnar en väldigt fräsch och len hud efter sig. Luktar vagt av gips, vilket jag faktiskt diggar. Är inne på mitt tredje köp av denna, för vill alltid ha mer när den tar slut.
Julia Johannisson | 2017-05-25
Huden känns rengjord på djupet men samtidigt väldigt mjuk efteråt. Riktigt bra!
Ida | 2017-05-16
Testade denna idag och på min torra, känsliga hy sved den som bara den. Kunde bara behålla den på kanske en halv minut. På plussidan så hann jag faktiskt bli lite mjukare av bara det... Kommer inte köpa igen.

Mer Information

Face Mask avlägsnar döda hudceller och orenheter på djupet samtidigt som den drar ihop porerna.
Face Mask boostar cellförnyelsen och återfuktar på djupet.
Applicera Face Mask på rengjord hud i ca 5 minuter och skölj sedan bort med vatten.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22