Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Mud Mask
Kampanj 20%...

Mud Mask

Tromborg

Lera är bland de äldsta skönhetsmedel för hud och hår som vi känner till.
308 kr385 kr

Mer Information

Lera är bland de äldsta skönhetsmedel för hud och hår som vi känner till. Leran har ett rikt innehåll av mineraler och spårämnen med anti-bakteriella, renande och stimulerande egenskaper tillsammans med avslappnande och smärtlindrande fördelar. Masken renar effektivt och balanserar hudens talgproduktion. Den absorberar överflödigt sebum och öppnar tilltäppta porer tack vare lerans mineralinnehåll (mjuka, silkeslika silikat). Dessutom stimuleras lymfsystemet som på så sätt återfuktas huden inifrån.
Renande – uppfriskande – sammandragande
Kan användas på ömtålig och känslig hud och balanserar både torr och fet hud.
Innehåll:
Unik ängsfröolja bildar en barriär mot fuktförlust.
Irländsk mossa, som samlas i tidvattenzonen längs den irländska kusten, ger näring åt huden med sitt höga innehåll av vitamin A, B, C och D. Dessa är också kända för sina positiva effekter mot eksem,
psoriasis och hudutslag.
Applicera generöst över ansikte, hals och bröst. Låt verka i upp till 10 minuter eller tills leran är torr; skölj därefter med ljummet vatten. Avsluta gärna med en Facial Mist, till exempel den mycket återfuktande Rose Water, och sedan en passande ansiktskräm, exempelvis Deluxe Face Cream.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22