Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Deep Cleansing Oil
Kampanj 20%...

Deep Cleansing Oil

KICKS Beauty

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär. Innehåller inte mineraloljor.
111,20 kr139 kr

Recensioner

Emmy Andersson | 2017-10-05
Jag tycker denna är dryg, effektiv och prisvärd. 3-4 "pump" är lagom för ansikte och hals. Den löser upp smink, solkräm och ögonmakeup, men mascara (ej vattenfast) behöver arbetas ett tag med innan den försvinner. Det som drar ner betyget är doften, jag hade gärna sett att den var doftfri. Tycker det är helt onödigt med doftsatta produkter, speciellt om de ska sköljas av och särskilt i en produkt som kallas "pure".
Cecilia | 2017-10-03
Köpte på grund av de bra omdömena här och för att jag behövde en oljebaserad rengöring (kör koreansk dubbelrengöring), men tycker tyvärr inte den är tillräckligt effektiv som sminkborttagning eller vårdande som hudvård. Det finns bättre oljerengöringar, men tyvärr är de lite dyrare än den här. Synd!
Anna | 2017-08-28
Köpte den efter att ha läst så bra omdömen men den fungerade inte alls för mig. Fick tvätta ansiktet två ggr för att få bort sminket och då hade jag ändå inte mycket smink på, mascaran försvann inte så var helt svart runt ögonen. Efter 5 minuter började mitt ansikte svida, strama och bli rött. Tur att man fick lämna tillbaka!

Mer Information

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär.
Innehåller inte mineraloljor.
Massera in i huden för att lösa upp all typ makeup, inklusive vattenfast mascara. Avsluta med din dagliga rengöring.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22