Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Deep Cleansing Oil

Deep Cleansing Oil

KICKS Beauty

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär. Innehåller inte mineraloljor.
139 kr

Recensioner

Linnea | 2018-06-02
Tar bort allt smink (även vattenfast) och lämnar huden mjuk och ren. Jag har normal till torr hud så uppskattar att den inte lämnar min hud uttorkad.
Anki | 2018-06-01
Ganska kraftig doft, men jäklar vad den här oljan är bra på att få bort makeup! Faktiskt den bästa av de rengöringsoljor jag har hittills använt.
Lisa | 2018-04-14
Ingen vidare bra produkt. Man behöver använda mycket produkt, men trots det så tar den inte bort makeup effektivt. Doftar även starkt.

Mer Information

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär.
Innehåller inte mineraloljor.
Massera in i huden för att lösa upp all typ makeup, inklusive vattenfast mascara. Avsluta med din dagliga rengöring.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
Volym:150 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22