Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Deep Cleansing Oil

Deep Cleansing Oil

KICKS Beauty

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär. Innehåller inte mineraloljor.
139 kr

Recensioner

Lina | 2018-03-11
Utmärkt rengöring. Borttar make up utan att lämna rester kvar inte heller de så små. Lätt och bekväm att användas i huden. Torkar inte heller huden dessutom den återfuktar huden bra. Underbart att rekommenderas som en av de bästa kanon produkterna inom kicks Beauty linje. Speciellt till de med normal till torr eller torr hy. Kanon bra!
I | 2018-03-10
Känns skön på huden, men tycker inte den fungerar jättebra som sminkborttagning.
Helena | 2018-03-09
Jag har använt betydligt dyrare oljor som t ex dermalogicas pre-cleanse och orgins clean energy cleansing oil men tycker att den här funkar lika bra och är mycket mer prisvärd. Jag använder den som steg 1 i min rengöringsrutin och tycker helt klart att den gör det den ska. Ett extra plus för att huden känns len och återfuktad och för att flaskan har en praktisk pump så att man lätt kan styra hur mycket man vill ha av produkten.

Mer Information

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär.
Innehåller inte mineraloljor.
Massera in i huden för att lösa upp all typ makeup, inklusive vattenfast mascara. Avsluta med din dagliga rengöring.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22