Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Deep Cleansing Oil

Deep Cleansing Oil

KICKS Beauty

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär. Innehåller inte mineraloljor.
139 kr

Recensioner

Anna | 2018-09-12
Har använt dyrare oljor men tänkte jag skulle prova denna, men blev tyvärr besviken. Tycker inte att jag får bort sminket och upplever att oljan inte löser upp sig ordentligt, det blir som en hinna. Tyvärr!
Emma | 2018-09-09
Tycker denna torkar ut min hud lite lätt, men framförallt är den väldigt starkt parfymerad. Slängde min efter några användningar, kan inte säga att jag rekommenderar.
Linnea | 2018-06-02
Tar bort allt smink (även vattenfast) och lämnar huden mjuk och ren. Jag har normal till torr hud så uppskattar att den inte lämnar min hud uttorkad.

Mer Information

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär.
Innehåller inte mineraloljor.
Massera in i huden för att lösa upp all typ makeup, inklusive vattenfast mascara. Avsluta med din dagliga rengöring.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
Volym:150 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22