Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Foaming Face Wash Foaming Face Wash 150 ml

Foaming Face Wash Foaming Face Wash 150 ml

KICKS Beauty

Foaming Face Wash är en löddrande creme-mousse som lämnar huden mjuk och återfuktad. KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter.
99 kr

Recensioner

Karolina Melin | 2017-03-30
Min hy brukar inte vanligtvis reagera så starkt, men denna verkligen brände på mina kinder. Jag testade en gång till med samma resultat. Jag var röd i några dagar efteråt. Efter mycket om och men med en otrevlig expedit så fick jag lämna tillbaka den. Kicks har 100%nöjdgaranti på sina egna produkter, jättebra!
Ida K | 2017-03-23
Helt klart min nya favorit! Känns skön på hyn, irriterar ingenting och jag behöver bara en liten mängd för att få bort allting. Känner mig så ren och fräsch efteråt. Har testat många olika sorters rengöringar i alla olika prisklasser, men denna hamnade helt klart längst upp på topplistan nu!
Kerstin | 2017-03-09
Stående favorit! Underbart skön löddrande rengöring som jag använder tillsammans med min Clarisonic. Uppskattar dessutom att det är en fairtrade produkt.

Mer Information

Foaming Face Wash är en löddrande creme-mousse som lämnar huden mjuk och återfuktad.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa rengöringen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22