Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin
Kampanj 20%

LUNA Go Normal Skin

Foreo

LUNA™ go är den perfekta resvänliga ansiktsrengöringsborsten för en hektisk livsstil.
796 kr995 kr

Recensioner

P.H | 2018-03-07
Perfekt storlek för att kunna ta med på resan. Huden känns verkligen len och ren efter användning. Bör dock laddas tidigare än när den indikerar eftersom den känns tröttare efter några användningar.
Jennie | 2018-03-04
Var på semester en vecka och min hud saknade denna. Ger fint resultat och det är en avslappnande och skonsam apparat som gör rent huden
Uta Schneider | 2017-08-01
Jag har nått stadiet där min hud började bli mindre och mindre fast, så jag bestämde mig för att köpa en Luna go. Vad ska jag säga? Den här produkten är min lifesaver! Jag har använt luna go i ett par månader nu och jag kan redan se skillnad. Min hud känns fastare och några av mina små linjer runt ögonen är mindre synliga. Min hud har nu också en naturlig lyster, vilket är fantastiskt!

Mer Information

LUNA™ go är den perfekta resvänliga ansiktsrengöringsborsten för en hektisk livsstil. Tack vare dess kompakta storlek och T-Sonic™ teknologi, kan du njuta av en komplett hudvårdslösning när du vill, utan att kompromissa. LUNA™ go avlägsnar skonsamt döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Borstens anti-aging-funktion gör fina linjer och rynkor mindre synliga och gör att huden ser fastare ut. LUNA™ go erbjuder en personligt anpassad rengöring som är skräddarsydd till alla olika hudtyper, med fyra olika borsthuvuden för känslig, normal, blandad och fet hud. Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar. Varje full laddning håller i upp till 30 användningar.
• Applicera din vanliga rengöringsprodukt. Blötlägg LUNA™  och aktivera rengöringsläget.
• Massera in rengöringen i ansiktet med LUNA™ i rengöringsläget under 1 minut. Tvätta av och torka ansiktet och applicera valfri hudvårdsprodukt.
• Aktivera anti-aging-läget på LUNA™ . Håll anti-aging-ytan på borsten i 1 minut mot de områden där rynkorna ofta uppträder. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av apparaten, och skölj ansiktet. Denna rutin bör ta 1 minut.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22