Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BLACK WEEK 21/11: 25% på kroppsvård. Fri frakt!

NCTF-Intensive Serum
NCTF-Intensive Serum

NCTF-Intensive Serum

Filorga

Detta innovativa serum har en hög penetration bland annat tack vare sin vattengel formula, för maximal effekt på huden.
945 kr

Recensioner

Ylva | 2017-10-02
Filorga gör det igen! Jag trodde inte att jag kunde bli mer imponerad, men jag blev glatt överraskad av de nya produkterna! Så rika, fuktgivande och härliga! Tydliga resultat snabbt, efter 2 veckor såg jag tydligt hur produkterna gjort under. Magi.
Siv | 2017-08-28
En ny favorit! Fantastiskt serum som gett mig märkbart synliga resultat på kort tid! Jag är förälskad i alla Filorgas produkter! Vill man ha resultat, ska man testa hudvården från Filorga!

Mer Information

Detta innovativa serum har en hög penetration bland annat tack vare sin vattengel formula, för maximal effekt på huden. Serumet innehåller samma koncentration av NCTF, som finns i en injicerbar NCTF behandling, vilket bidrar till en förbättrad hudkvalitet. Rynkor och linjer minimeras, hudens känns fastare med mer komfort och skydd.
Appliceras morgon och/eller kväll på rengjord hud före din creme.
Volym:30 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22