Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

The Concentrate 30 ml
Kampanj 20%

The Concentrate 30 ml

La Mer

Det här otroligt verksamma elixiret gör operationsärr mindre och minskar synligt irritation och rodnad orsakad av kemisk peeling och laserbehandling.
2 440 kr3 050 kr

Recensioner

Anna | 2017-05-05
Försöker att alltid ha denna hemma. Läkande, fultgivande och helt enkelt mirakel i flaska. Inget går upp mot denna i kombination med La Mer Créme!

Mer Information

Det här otroligt verksamma elixiret gör operationsärr mindre och minskar synligt irritation och rodnad orsakad av kemisk peeling och laserbehandling. Den innehåller en hög koncentration av Miracle Broth™ och tillför huden energi så den kan påskynda den naturliga reparationsprocessen. Speciella reparerande lipider fungerar som "cellcement" och stärker därmed den känsliga huden. Lime-tea har en antioxiderande effekt som skyddar huden mot ytter påverkan. Känslan av stram och spänd hud lindras mirakulöst och hudens smidighet och elasticitet återskapas.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22