Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Aquasource Creme dry skin 50 ml
Kampanj 20%

Aquasource Creme dry skin 50 ml

Biotherm

Aquasource Creme är en ny version av Biotherms storsäljare. Med hjälp av avancerad forskning är Biotherm ledande inom utvecklingen av återfuktande hudvård.
300 kr375 kr

Recensioner

Frida | 2018-09-01
En underbara creme som gör att huden blir mjuk
Nathalie | 2018-08-25
Jag har fått denna produkten via test och kan varmt rekommendera den. Min hud är betydligt bättre sedan jag började använda denna tillsammans med andra biotherm produkter. Könber mig fräschare! Och nina åkommor så som rodnander har försvunnit.
Stina | 2018-08-24
Både jag och min mamma har fått sår och blivit snustorra kring ögonen av denna kräm, och då är det inte lite jag menar. Mina ögonlock började fjälla och mamma fick djupa sår. Rekommenderar ej denna ansiktkräm till de som kan vara känsliga.

Mer Information

Aquasource Creme är en ny version av Biotherms storsäljare. Med hjälp av avancerad forskning är
Biotherm ledande inom utvecklingen av återfuktande hudvård. Aquasource uppdaterade formula är
fylld med Life Plankton™ och hjälper huden att behålla en hög fuktighetsnivå i upp till sju timmar.* Aquasource Creme har en krämig och mjuk konsistens för ultimat komfort.
*instrumentellt test, 20 personer
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22