Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Biotherm Blue Therapy Red Algea Uplift Cream 50 ml

Biotherm Blue Therapy Red Algea Uplift Cream 50 ml

Biotherm

Blue Therapy Red Algae Uplift är en antiage-creme som ger känslan av en fastare hud. Cremen gör att din hud känns jämn och full av lyster.
625 kr

Recensioner

Ingmari | 2018-05-14
En fantastisk antiage-creme som verkligen ger en känsla av fastare hud och dessutom en fin lyster. Kan varmt rekommenderas.
Annika | 2018-05-13
Äntlige, en creme som ger mig det jag har efterfrågat. En dagcreme som ger mitt ansikte fantastisk mjukhet samtidigt som den ger mig känslan av en fastare hud. Röda alger känns rätt i tiden och jag tror faktiskt att den gör min hud en naturlig rosigare look. Blue Therapy Red Algae Uplift-creme är för mig ett riktigt lyft-i dubbel bemärkelse!
Mary | 2018-04-13
Fantastisk kräm , minskade pluffsigheten runt ögonen synbart.

Mer Information

Blue Therapy Red Algae Uplift är en antiage-creme som ger känslan av en fastare hud. Cremen gör att din hud känns jämn och full av lyster. Blue Therapy Red Algae Uplift är berikad med ett extrakt av röda alger som hjälper känslan av fastare hud. Den uppfriskande olja-i-vatten-formulan med röda alger ska ge din hud en rosig lyster och en sammetslen, jämn känsla.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22