Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Dramatically Different Moisturizing Gel 125 ml

Dramatically Different Moisturizing Gel 125 ml

Clinique

Denna oljefria gel-lotion är utvecklad av Cliniques hudläkare för att behålla optimal fuktbalans för hud som är torr på kinderna och fet i T-zonen eller i hela ansiktet.
440 kr

Recensioner

Mathilda | 2018-10-18
Så så bra! Dryg, hade den på 30 ml i över 1 år trots användning varje dag på ansikte och hals. Har blandhy med fet/oljig T-zon, torra partier runt minn och ögon samt får lätt finnar och den här har gjort underverk för min problemhy! Återfuktar utan att täppa igen porer eller bli oljig! Rekommenderar starkt
Anett | 2018-10-06
Väldigt bra! Har fett hy
Maja | 2018-08-13
Får tyvärr små knottror över hela ansiktet av den här krämen. Testade att inte använda den på ett tag, testade igen, och fick likadana utslag som innan...Tråkigt då jag var taggad på att använda den efter att ha läst alla bra recensioner.

Mer Information

Denna oljefria gel-lotion är utvecklad av Cliniques hudläkare för att behålla optimal fuktbalans för hud som är torr på kinderna och fet i T-zonen eller i hela ansiktet. Den oljefria formulan mjukar upp, slätar ut, förbättrar. *Obs: pumpen passar inte locket till lotion.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22