Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml

Clinique

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ återupprättar hudens fuktbalans. När huden är i balans känns den varken torr eller fet utan bara behaglig.
440 kr

Recensioner

Dina | 2018-05-03
Älskar denna! Har kombinationshy som kan bli extremt torr och är mycket känslig, får blemmor för minsta lilla, men den här gör bara huden mjuk och snäll och glad. Tar en liten stund för den att sjunka in i huden, men sedan håller sig huden bra hela dagen. Upplever också att den ljusgula färgen motverkar lätt rodnad på t.ex. kinder och näsa.
Therese | 2018-05-01
Riktigt riktigt bra!! Rekommenderas starkt. Jag har en väldigt känslig och torr hud och denna var som balsam för huden. Huden ser slätare och finare ut. Bra att det finns mindre storlekar också så att man kan köpa den billigare om man har lite pengar.
Rebecka | 2018-04-07
Jag fick ett start kit anpassat efter min hud i födelsedagspresent, och den här ingick i den. Min hud är fet, mestadels t-zonen och jag kan ha torra fläckar på haken och käken. Den här produkten känns fet mot min hud, den lämnar en yta och tyvärr känns det inte som att den återfuktar. Jag läste ingredienserna, det stod att den innehåller mineralolja och vad jag har fått höra skall man undvika det då det bara ligger på ytan. Mina porer har inte minskat, ibland ser dem t.o.m förstorade ut. Jag skulle inte rekommendera produkten.

Mer Information

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ återupprättar hudens fuktbalans. När huden är i balans känns den varken torr eller fet utan bara behaglig. Huden är nu redo för mer målinriktad hudvård som riktar in sig på just dina behov.
Volym:125 ml
Hudtyp:Kombinerad
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22