Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml
Kampanj 20%

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml

Clinique

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ återupprättar hudens fuktbalans. När huden är i balans känns den varken torr eller fet utan bara behaglig.
352 kr440 kr

Recensioner

S. | 2018-09-15
Uppskattade inte denna produkt. Går inte in i huden och lägger sig bara på ytan som en fet hinna. Ser ut som svett i ansiktet, känns som svett i ansiktet, som efter ett tungt träningspass. Använder resterande produkt som bodylotion, men inte ens för det känner jag mig nöjd.
Felicia | 2018-09-11
Den. är. så. bra. Kruxet med den har jag lärt mig är att inte ta för mycket. Man behöver mycket mindre än vad man tror jämfört med andra krämer, i alla fall de jag testat genom åren.
Dina | 2018-05-03
Älskar denna! Har kombinationshy som kan bli extremt torr och är mycket känslig, får blemmor för minsta lilla, men den här gör bara huden mjuk och snäll och glad. Tar en liten stund för den att sjunka in i huden, men sedan håller sig huden bra hela dagen. Upplever också att den ljusgula färgen motverkar lätt rodnad på t.ex. kinder och näsa.

Mer Information

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ återupprättar hudens fuktbalans. När huden är i balans känns den varken torr eller fet utan bara behaglig. Huden är nu redo för mer målinriktad hudvård som riktar in sig på just dina behov.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22