Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Creamy Eye Treatment with Avocado 14 ml
Kampanj 20%

Creamy Eye Treatment with Avocado 14 ml

Kiehls

Denna ögoncreme är en Kiehl's klassiker. Ger ett fukt-boost till det känsliga ögonområdet, med näring från advokado. Behagligt för de mycket känsliga ögonområdet.
204 kr255 kr

Recensioner

Caterina | 2018-12-23
Väldigt mjukgörande och skön att ha på om du är torr runt ögonen.
Jenny | 2018-12-06
Gillar inte konsistensen som känns lite trög att smörja ut. Tycker inte den återfuktar speciellt bra heller då jag känner mig stram även efter applicering. Har torr hud som behöver mycket fukt.
Jenny | 2018-11-17
Mkt återfuktande produkt! Ger ett glansigt lite fett intryck vid applicering, men det sjunker snabbt undan. Bästa egenskapen är dess förmåga att inte rinna in i ögonen. Irriterar således inte ögonen alls. Rekommenderas!

Mer Information

Denna ögoncreme är en Kiehl's klassiker. Ger ett fukt-boost till det känsliga ögonområdet, med näring från advokado. Behagligt för de mycket känsliga ögonområdet. Testad av ögon- och hudläkare.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22