Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Slutspurt! 30% på reapriset

Down To The Pore
Down To The Pore
Down To The Pore

Down To The Pore

Formula 10.0.6

Näsplåster som snabbt avlägsnar svartapormaskar och rengör på djupet. Plåstren kommer i 6-pack och lämnar huden mjuk, len och nedmattad så att du får en fräsch känsla.
79 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Johanna | 2018-04-05
Drog bort plåstret efter den tid som förpackningen sa och inte nog med att den drog bort lite smuts ur porerna utan även MIN HY. Så nu går jag runt med en ömmande näsa som är helt tokröd och skadad. Ser seriöst ut som att jag har tredje gradens brännskada. Om jag rekommendera produkten? Nej.
Cecilia | 2018-02-08
Fungerade jättebra för mig!
Emma | 2017-08-15
Har använt en gång och ser lite skillnad. Har väldigt stora och svarta pormaskar. De allra största är borta eller blivit mindre men det finns absolut mycket kvar, dock kan man inte vänta sig en ren näsa när det gäller såna plåster. Kommer använda upp de, såklart, men om de är värda att köpa igen får vi se efter några användningar! Iallafall bättre än niveas

Mer Information

Näsplåster som snabbt avlägsnar svartapormaskar och rengör på djupet. Plåstren kommer i 6-pack och lämnar huden mjuk, len och nedmattad så att du får en fräsch känsla. Down To The Pore innehåller de aktiva ingredienserna tea tree olja och kaolin. Tea tree olja är känd för dess antibakteriella egenskaper, medan Kaolin absorberar orenheter, överflödigt talg.
Använd efter behov men max var tredje dag. Rengör huden, fukta näsan och pressa fast plåstret mot huden. Låt sitta i 10-15 minuter och dra sedan försiktigt av plåstret från kanter mot mitten.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22