Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Silicone Cleansing Brush Pink

Silicone Cleansing Brush Pink

KICKS Beauty

En revolution när det gäller verktyg för ansiktsrengöring. KICKS rengöringsborste av silikon exfolierar hyn skonsamt för en effektiv rengöring av porerna som ger en naturligt vacker lyster.
79 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover i varje order Gratis varuprover i varje order

Recensioner

Malin | 2019-02-02
Köp inga dyra rengöringsmaskiner, köp denna! Fungerar precis lika bra. Ett fynd!
Linnéa | 2018-12-28
Blev positivt överraskad av denna! Den ger ansiktet en skön massage samtidigt som den gör huden ren och fräsch. Använt dagligen i 1v nu och märker att hyn enklare absorberar fuktkräm/serum samt att huden känns mjuk och full med naturligt glow. Rekommenderas varmt till alla!
Jessika | 2018-12-16
Kändes jättebra och tillfredsställande nyss som var den första gången jag använde den. Kommer lätt använda den varje dag från och med idag. En ny rolig och superbra grej i min hudvårdsrutin wohooo! Ett väldigt bra budget-alternativ till Foreo. Inte riktigt samma sak som Foreo såklart men liknande!

Mer Information

En revolution när det gäller verktyg för ansiktsrengöring. KICKS rengöringsborste av silikon exfolierar hyn skonsamt för en effektiv rengöring av porerna som ger en naturligt vacker lyster. De mjuka silikonborsten är skonsamma mot hyn samtidigt som de är antibakteriella.
För en mer djupverkande rengöring, applicera önskad rengöringsprodukt på borsten och utför behandlingen efter sminkborttagningen. Massagen av hyn främjar blodcirkulationen och den varsamma exfolieringen gör att huden lättare kan absorbera krämer och serum. Använd dagligen.