Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Bi Facil 200 ml (Limited Edition)
Kampanj 20%

Bi Facil 200 ml (Limited Edition)

Lancome

En ögonmakeup-remover som skonsamt avlägsnar all ögonmakeup - även vattenfast mascara. Med en formula som passar känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.
148 kr185 kr

Recensioner

Felicia | 2018-09-16
Detta ÄR den bästa make-up removern vare sig du vill få bort liquid lipstick, den vattenfasta festmaken eller bara den där vanliga mascaran. Den tar bort ALLT utan att lämna en otäck hinna runt ögat. Jag är annars en person som gillar att prova nya hudvårdsprodukter lite beroende på säsong, tillståndet på min hud och/eller nyheter på marknaden - men denna byter jag aldrig ut. Köp den bara så förstår ni vad jag menar!
Tova | 2018-09-12
Tycker verkligen att detta är en av de bästa makeup removers jag använt. Den är skonsam nog för mina känsliga ögon men tillräckligt effektiv för att få bort min intensiva ögon makeup. Detta är en ride or die för mig, skämt åsido detta är alltid min rekommendation om någon behöver en ny makeup remover. Den är dryg, prisvärd och effektiv!
Isabelle | 2018-08-26
Hade höga förväntningar på den här produkten men tyvärr är den inte bättre än billigare varianter som kostar runt 50-lappen. Jag vill ha en produkt som lätt tar bort vattenfast mascara men det går åt flera pads för att få bort mascaran, något som gör att produkten inte känns prisvärd. Synd, jag som annars gillar Lancome.

Mer Information

En ögonmakeup-remover som skonsamt avlägsnar all ögonmakeup - även vattenfast mascara. Med en formula som passar känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22