Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
BOSS Ma Vie Body Lotion 200 ml

BOSS Ma Vie Body Lotion 200 ml

Hugo Boss

Boss Ma Vie är en unik parfym och sammansättningen av ingredienser är frisk, lyxig och berikande som uppmanar till att ta sig tid att verkligen värdesätta och njuta av varje ögonblick.
375 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Snövit | 2016-03-02
Älskar den!
Margareta Torell Selin | 2016-02-19
Jag bara älskar lukten. Den slungar mig till ett varmare land med värme och sol. Har fått många kommentarer om hur gott jag doftar när jag bär den.
beautyindustryjunkie | 2015-11-04
Body lotion tillsammans med din favorit doft är både super luxigt och ger doften mer djup och hållbarhet. Med kombon skapar du djup och sensualitet i doftnoterna. Du måste bara pröva. Inför en date är denna ljuva doft över hela kroppen ett måste;-)

Mer Information

Boss Ma Vie är en unik parfym och sammansättningen av ingredienser är frisk, lyxig och berikande som uppmanar till att ta sig tid att verkligen värdesätta och njuta av varje ögonblick. Toppnoterna med ett ackord av kaktusblommor ger uttryck för den okuvliga ökenväxtens upplivande gröna friskhet, som ger doften ett unikt och modernt inslag. Lidelsefull rosa fresia och kronblad av jasmin är sammanförda med subtila rosenknoppar för att skapa en naturlig blommighet. Rosenknoppar uppfattas ofta som ömtåliga och känsliga, och de innesluter den koncentrerade styrkan hos den obefläckade rosens tätt sammanhållna kärna, som ger en elegant känsla av starkt kvinnlig mjukhet. Den intensiva värmen från ren skog och cederträ utgör doftens bas. En not som är känd för att främja en attityd av självförtroende och lätthet och som inspirerar Boss-kvinnan att ta en stund för sig själv. Den får henne att trappa ner och skärper alla hennes sinnen.
Toppnoter: Svarta vinbär, kaktusackord och blodapelsin
Hjärtnoter: Jasmin, rosenknopp och vit fresia
Basnoter: Amber blend, sandelträ och cederträ
Volym:200 ml