Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Boss Jour EdP 30 ml
Boss Jour EdP 30 ml
Boss Jour EdP 30 ml
Gåva på köpet! Läs mer

Boss Jour EdP 30 ml

Hugo Boss

Boss Jour har skapats för att spegla de tre viktiga aspekter som karakteriserar dagens moderna kvinna.
580 kr

Recensioner

beautyindustryjunkie | 2017-02-28
Har precis återupptäckt denna doft. Den är ren och grön och för mig passar den perfekt efter som jag vill bara en doft för mig någonting som inte tar över. Trots att den är lättare i kompositionen sitter den länge på mig.
Elin Johansson | 2017-02-23
En super fräsch doft
Ann-Catrin | 2017-02-18
Superfräsch doft! Jag har den till vardags. Får ofta frågor om vilken doft jag bär när jag har denna. Älskar Hugo Boss dofter.

Mer Information

Boss Jour har skapats för att spegla de tre viktiga aspekter som karakteriserar dagens moderna kvinna. Den saftiga friskheten av citrus från grapefruktblomma och lime försöker efterlikna pulsen i dagens första ljusstrålar och utstrålar en positiv känsla av förväntan. Doftens hjärtnoter är en vacker vit bukett av fresia och liljekonvalj som visar upp den skönhet och variation som kan skapas med bara en enda färg, och som perfekt representerar de oändliga möjligheterna i varje kvinnas liv. Tillskottet av kaprifol, känd för att behöva starkt ljus för sina blommor, representerar Boss-kvinnan som satsar på att fullfölja alla möjligheter som dagen för med sig. Basnoterna är fylligare med mer inslag av mysk genom jordnära noter av vit björk och krämig amber blend. Tillsammans ger de en känsla av mjukhet och speglar den unika feminina styrkan och förmågan att alltid ta sig an dagen och dess möjligheter med elegant fattning..
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22