W
Weleda

#
100BON
 • 100 BON, naturliga parfymer

  100 BON: Naturliga parfymer från Frankrike

  Bergamote/Rose Sauvage EdP
  Carvi/Jardin De Figuier EdP
  Davana/Vanille Bourbon EdP
  Eau De The/Gingembre EdP
  Myrrhe/Encens Mysterieux EdP
  Nagaranga/Santal Citronne EdP
  Neroli/Petit Grain Print EdP
  Oud Wood/Amyris EdP
  Det franska parfymhuset 100 BON tillverkar sina parfymer av 100 procent naturliga ingredienser. Nu finns deras miljövänliga parfymer hos KICKS!

  Efterfrågan på naturliga och ekologiska alternativ inom skönhetsvärlden ökar för varje år. Men att tillverka ekologiska parfymer, som håller samma höga kvalitet som traditionellt och syntetiskt tillverkade dofter, är en utmaning som få har vågat sig på.

  Men nu har fem franska doftnördar, som tidigare jobbat för bland andra Hermès, Clarins och L’Oréal, tillsammans skapat ett helt nytt dofthus som framställer sina parfymer av 100 procent naturliga ingredienser. 100 BON:s, som uttalas ungefär ”sån bån”(och är en förkortning av 100 procent Bottle Of Nature) naturliga parfymer tillverkas i den kända parfymstaden Grasse i Frankrike. Under hela processen står miljövänlighet och hållbarhet i fokus, tillsammans med fransk hantverksskicklighet och parfymtradition. Alla förpackningar är framtagna för att inte belasta miljön mer än nödvändigt, och alla flaskor är dessutom påfyllningsbara.

  Nu hittar du 100 BON:s första kollektion, bestående av tio olika blommiga, fruktiga, varma, rökiga och träiga dofter, i alla KICKS butiker. Dofterna är non-gender, alltså unisex, vilket betyder att de inte är uppdelade i dam- och herrdofter. Enligt gamla franska parfymtraditioner är dofter nämligen inte kvinnliga eller manliga, du väljer istället parfym efter vilka doftnoter du själv gillar.
  Läs också:
  Zlatans nya dofter
  Intervju Zlatans nya dofter

  Han gör inte bara succé på fotbollsplanen utan även i doftbranschen. Nu kommer Zlatan Ibrahimovics andra herrdoft – och den första damdoften.

  Doftkategori: Fresh
  Expert tips Doftkategori: Fresh

  Är du ute efter en fräsch vardagsparfym? Då har du hittat rätt. Fresh-dofterna är fyllda av friska citrusackord och lätta vattennoter som ger ett diskret och alert intryck. Fresh kan delas in i tre underkategorier; Fresh Citrus, Fresh Water och Fresh Green.

  Doftkategori: Wood
  Expert tips Doftkategori: Wood

  De träiga dofterna signalerar modern medvetenhet och pondus. Om du vill boosta självförtroendet ska du välja en parfym från denna kategori. Sedan är du redo att möta nya utmaningar! Wood kan delas in i tre underkategorier; Wood, Dry Wood och Mossy Wood.

  Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

  Laddar...