Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

KICKS Flagshipbutik i Göteborg

Experttips
I vår 1100 kvadratmeter Flagshipbutik på två våningar i Femman, Göteborg kan vi erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de absolut främsta varumärkena inom makeup, hudvård, hårvård och doft. Här erbjuder vi också ett stort utbud av tjänster i vår Nail Bar, Brow Bar, Makeup Studio och i vårt behandlingsrum.

På våning två huserar hårsalongen NOIR som erbjuder behandlingar i en härlig och inspirerande atmosfär. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister finns här för att ge dig en unik skönhetsupplevelse.

Boka en tjänst genom att prata med personalen i butiken eller ring oss
på 031 15 12 80. Du kan också köpa ett presentkort på en behandling och ge bort i present.

Här hittar du alla de Beauty services som vi erbjuder 

Boka tid hos hårsalongen NOIR i butiken på våning två eller på www.noirsthlm.com

Butiken hittar du här

Läs mer

Upptäck KICKS Flagshipbutiker i Göteborg, Malmö och Oslo

Under 2017 slog portarna upp till KICKS tre nya skönhetstempel i Göteborg, Malmö och Oslo. Upptäck våra unika Flagshipbutiker där du erbjuds härliga behandlingar, personliga skönhetstjänster och en mängd spännande och unika varumärken!

KICKS Flagshipbutik i Malmö

Experttips
I vår 770 kvadratmeter Flagshipbutik i Hansa, Malmö kan vi erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de absolut främsta varumärkena inom makeup, hudvård, hårvård och doft.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22