Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

KICKS Flagshipbutik i Malmö

Experttips
I vår 770 kvadratmeter Flagshipbutik i Hansa, Malmö kan vi erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de absolut främsta varumärkena inom makeup, hudvård, hårvård och doft.

Vi har också ett stort utbud av tjänster i vår Nail Bar, Brow Bar och i vår Makeup Studio. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister finns här för att ge dig en unik skönhetsupplevelse.

Boka en tjänst genom att prata med personalen i butiken eller ring oss på 040 611 23 89. Du kan också köpa ett presentkort på en behandling och ge bort i present.

Här hittar du alla de Beauty services som vi erbjuder

Butiken hittar du här

 

Läs mer

Upptäck KICKS Flagshipbutiker i Göteborg, Malmö och Oslo

Under 2017 slog portarna upp till KICKS tre nya skönhetstempel i Göteborg, Malmö och Oslo. Upptäck våra unika Flagshipbutiker där du erbjuds härliga behandlingar, personliga skönhetstjänster och en mängd spännande och unika varumärken!

KICKS Flagshipbutik i Göteborg

Experttips
I vår 1100 kvadratmeter Flagshipbutik på två våningar i Femman, Göteborg kan vi erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de absolut främsta varumärkena inom makeup, hudvård, hårvård och doft. Här erbjuder vi också ett stort utbud av tjänster i vår Nail Bar, Brow Bar, Makeup Studio och i vårt behandlingsrum.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22