Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Internationella kvinnodagen: extra ljus på alla kvinnor

Över hela världen hyllar och uppmärksammar vi kvinnor i alla åldrar extra mycket på Internationella kvinnodagen. Visste du att den instiftades redan 1910 och att den sedan 1978 finns med på FN:s lista över högtidsdagar? Vi väljer att uppmärksamma dagen genom att kort berätta historien bakom några av våra hetaste och mest framgångsrika varumärken, grundade av kvinnor.

Alla hjärtans dag 2018: tips på romantisk present

Experttips
Vi hjälper dig att hitta den perfekta presenten till alla hjärtans dag 2018. Uppvakta med en klassisk romantisk present som blommor eller choklad i en överraskande version! Inspireras av våra alla hjärtans dag-tips till pojkvän, flickvän eller någon annan som behöver lite extra kärlek.

Beautyexperternas julklappstips 2017

Experttips
KICKS egna skönhetsexperter tipsar om beautyfavoriterna de själva vill hitta under granen.

Singles Day 2017 11/11: Unna dig lite extra välmående

Fira dig själv på Singles Day, dagen för alla singlar som infaller den 11/11 2017. En perfekt dag att unna sig själv lite härligt välmående i hemmets sköna vrå med doftande ljus och sköna hudvårdsprodukter. Gäller tom 12/11.

Julklapp till pojkvän

Experttips
Jakten på en perfekt julklapp till pojkvännen har börjat! Säsongens bästa hårda paket hittar du hos oss på KICKS. Det här är önskelistan han glömde skriva!

Julklapp till flickvän

Experttips
Samma dilemma varje år. Att hitta en perfekt julklapp till flickvän eller fru är inte lätt. Hoppa över sista minuten-klappen i år och hitta en gåva som får hennes ögon att glittra.

Julklapp till pappa

Experttips
Julklappen till pappa är oftast den svåraste nöten att knäcka. Låt honom slippa slips eller strumpor i år och ge honom istället något han verkligen kan ha användning för!

Julklapp till mamma

Experttips
Har din mamma redan allt? Ansträng dig ändå för att göra henne glad i jul, din mamma är trots allt värd det bästa! Skäm bort henne och ge en julklapp till mamma som hon verkligen kan njuta av.

Tips på farsdagspresenter inför Fars dag 2017

Intervju
Den 12 november 2017 är det dags för fars dag, söndagen då vi hyllar våra pappor lite extra mycket. Vi firar med flera fina farsdagspresenter framtagna för just denna dag, paket fyllda med goda dofter och rengörande hudvård.

Lyxköp värda varje krona

Experttips
Vissa beautyprodukter är så fantastiska att jag struntar i vad det står på prislappen. De här lyxköpen har jag aldrig ångrat - säger KICKS Magazines chefsredaktör Caisa Jansson.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22