Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

ÄNTLIGEN HÄR! Årets adventskalendrar! FRI FRAKT!

Guide: så undviker du de vanligaste BUS-misstagen

Experttips
En solkysst fuskbränna är din snyggaste accessoar – när allt går rätt. KICKS Makeupartist Åsa Östergren hjälper dig att undvika de vanligaste BUS-misstagen.

1. Så slipper du ett fläckigt resultat

Shoppa här

Förberedelse är nyckeln till en snygg fuskbränna. Exfoliera och återfukta alltid noga innan du använder brun utan sol, så får du
en jämnare och mer hållbar färg. Döda hudceller på hudytan och torrhet kan nämligen göra färgen ojämn.

2. Få färgen att hålla längre

Shoppa här

Att underhålla din hudton kan liknas vid hur du lägger en hållbar makeup. För att den ska hålla länge behöver den bättras på. Se till att du håller huden återfuktad och bättrar på med en produkt
som ger gradvis färg. Undvik också all form av peeling, som får din färg att blekna snabbare. Även rakning och vaxning kan påverka färgen och är bäst att göra innan.

3. Undvik missfärgade knän & armbågar

Shoppa här

Just armbågar, fötter, knän och ögonbryn är torrare än andra delar av kroppen och får därför ibland starkare eller ojämn färg när du fixar fuskbrännan. Smörj in extra torra partier med fuktcreme precis innan du applicerar brun utan sol, så suger de inte åt sig lika mycket av produkten. Glöm sedan inte att tvätta händerna när du är klar för att undvika missfärgade handflator och knogar, som också ofta är torra.

Rätt teknik för att slippa ränder

Shoppa här

Ha en plan när du applicerar brun utan sol, så missar du inga delar av kroppen eller ansiktet. Börja exempelvis från fötterna och uppåt, eller från ansiktets mitt och utåt. Smörj sedan i cirkulära
rörelser istället för svepande, så undviker du ränder. En speciell borste eller vante för applicering av brun utan sol hjälper också till att få ett jämnare resultat.

Läs mer

Kärlek till vinterhuden

Experttips
Vintersäkra din hudvårdsrutin när kalla vindar nu börjar bita i kinderna. Här är alla räddare i nöden du behöver för att hålla vintertorrheten borta!

Syror: Allt du behöver veta om AHA, BHA & PHA

Experttips
Plötsligt pratar hela hudvårdsvärlden om syror. Och ja – när du hittar den som är rätt för dig kommer du också att stämma in i lovsången. KICKS hjälper dig att få strålande, slät hy med syraprodukter. Här är allt du behöver veta om AHA-syra, BHA-syra och PHA-syra.

Lermask, arkmask eller crememask - alla älskar ansiktsmasker

Trend
Från bortglömd tub längst in i badrumsskåpet till hetaste hudvårdsprodukten 2017. Den gamla trotjänaren ansiktsmasken har på kort tid gjort en storstilad comeback i vår hudvårdsrutin. Vi förklarar varför!

Comfort Zone - hudvårdsprodukter för känslig hy

Intervju
Allt fler upplever att deras hy är känslig. Italienska Comfort Zone har, med hjälp av de senaste upptäckterna inom hudforskningen, skapat en ny serie hudvårdsprodukter speciellt framtagen för att hjälpa irriterad och rodnande hy genom att stärka hyns eget immunsystem.

Därför älskar alla sheetmasks

Experttips
Sheet masks är alla hudvårdsälskares nya favoritprodukt. Vi förklarar varför – och hjälper dig att hitta en som passar just dig!

La Mer – legendarisk lyxcreme från havet

Trend
La Mers framgångssaga började med en olycka och resulterade i en av världens mest legendariska lyxcremer. Men även om cremen i sig är mytomspunnen är nyckelingrediensen en av de mest använda genomskönhetshistorien – naturligt näringsrik havstång.

Ansiktsmasker från Glamglow: stjärnglans på burk

Intervju
De populära och flerfaldigt prisbelönade ansiktsmaskerna från Glamglow föddes i Hollywood, men har nu tagit över hela världen. KICKS hälsar på hos Glamglow – en äkta succésaga.

Rätt hudvård för din ålder

Experttips
Genom att justera din hudvårdsrutin efter din ålder får du snabbt en frisk och balanserad hy som ser yngre ut. Vi guidar dig rätt bland produkterna anpassat för ålderns alla skönhetstecken!

Ansiktsmask: favoriterna som återfuktar, piggar upp och är djuprengörande

Så gör du
Ansiktsmasken har gjort comeback i vår hudvårdsrutin. De nya generationens högpresterande masker löser alla dina hudproblem. Här har vi samlat ansiktsmaskerna som återfuktar torr hud, stramar upp en mogen hud, bekämpar pormaskar och djungör på djupet.

Vitaminer för huden: vitamin A, B3, C & E

Experttips
Vitaminer gör inte bara nytta för vår kropp och hälsa – som ingredienser i din hudvård har vitaminer för huden också effekt på kråksparkar, pigmentfläckar och torr och känslig hy. Vilken vitamin passar dig?