Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sista chansen! 20% på ansiktsvård, gäller tom 29/9. Just nu fri frakt med PostNord (2-5 dagar)!

Guide: så undviker du de vanligaste BUS-misstagen

Experttips
En solkysst fuskbränna är din snyggaste accessoar – när allt går rätt. KICKS Makeupartist Åsa Östergren hjälper dig att undvika de vanligaste BUS-misstagen.

1. Så slipper du ett fläckigt resultat

Shoppa här

Förberedelse är nyckeln till en snygg fuskbränna. Exfoliera och återfukta alltid noga innan du använder brun utan sol, så får du
en jämnare och mer hållbar färg. Döda hudceller på hudytan och torrhet kan nämligen göra färgen ojämn.

2. Få färgen att hålla längre

Shoppa här

Att underhålla din hudton kan liknas vid hur du lägger en hållbar makeup. För att den ska hålla länge behöver den bättras på. Se till att du håller huden återfuktad och bättrar på med en produkt
som ger gradvis färg. Undvik också all form av peeling, som får din färg att blekna snabbare. Även rakning och vaxning kan påverka färgen och är bäst att göra innan.

3. Undvik missfärgade knän & armbågar

Shoppa här

Just armbågar, fötter, knän och ögonbryn är torrare än andra delar av kroppen och får därför ibland starkare eller ojämn färg när du fixar fuskbrännan. Smörj in extra torra partier med fuktcreme precis innan du applicerar brun utan sol, så suger de inte åt sig lika mycket av produkten. Glöm sedan inte att tvätta händerna när du är klar för att undvika missfärgade handflator och knogar, som också ofta är torra.

Rätt teknik för att slippa ränder

Shoppa här

Ha en plan när du applicerar brun utan sol, så missar du inga delar av kroppen eller ansiktet. Börja exempelvis från fötterna och uppåt, eller från ansiktets mitt och utåt. Smörj sedan i cirkulära
rörelser istället för svepande, så undviker du ränder. En speciell borste eller vante för applicering av brun utan sol hjälper också till att få ett jämnare resultat.

Läs mer

Välmående hud börjar med rengöring

Experttips
Rengöringen är grunden i hudvårdsrutinen och gör att du får ut det mesta och bästa av dina produkter. Under dagen samlas smuts, föroreningar och döda hudceller på hudytan. Därför är rengöring varje kväll ett viktigt steg i hudvårdsrutinen även för dig som inte använder makeup.

Kärlek till vinterhuden

Experttips
Vintersäkra din hudvårdsrutin när kalla vindar nu börjar bita i kinderna. Här är alla räddare i nöden du behöver för att hålla vintertorrheten borta!

Serum är hudvårdens superstjärna

Experttips
Av alla produkter i hudvårdsrutinen är serum det som är allra mest effektivt. Serum har högre koncentration av aktiva ämnen än en creme och de mindre molekylerna gör att de tänger längre ner i huden där de kan göra mest nytta.

Syror: Allt du behöver veta om AHA, BHA & PHA

Experttips
Plötsligt pratar hela hudvårdsvärlden om syror. Och ja – när du hittar den som är rätt för dig kommer du också att stämma in i lovsången. KICKS hjälper dig att få strålande, slät hy med syraprodukter. Här är allt du behöver veta om AHA-syra, BHA-syra och PHA-syra.

Marianne Tromborg ”Mina produkter är som kärleksbrev till huden”

Intervju
Både hudvård och makeup ska vara lätt och gå snabbt, tycker Marianne Tromborg. Lär känna den danska makeupartisten, vars egna produkter är baserade på ekologiska och naturliga ingredienser.

Skydda och reparera huden med ansiktscreme

Experttips
Ansiktscremens rämsta uppgift är att återfukta, reparera och skydda din hud. Du behöver både en dagcreme och en nattcreme.

Lermask, arkmask eller crememask - alla älskar ansiktsmasker

Trend
Från bortglömd tub längst in i badrumsskåpet till hetaste hudvårdsprodukten 2017. Den gamla trotjänaren ansiktsmasken har på kort tid gjort en storstilad comeback i vår hudvårdsrutin. Vi förklarar varför!

Yoga Girls hudvårdsrutin

Intervju
Rachel Bråthén, även känd som Yoga Girl, tycker att skönhet handlar om att hitta harmoni och balans i kropp och själ. Här berättar hon hur hon gör för att ta hand om sin hy, inifrån och ut.

Comfort Zone - hudvårdsprodukter för känslig hy

Intervju
Allt fler upplever att deras hy är känslig. Italienska Comfort Zone har, med hjälp av de senaste upptäckterna inom hudforskningen, skapat en ny serie hudvårdsprodukter speciellt framtagen för att hjälpa irriterad och rodnande hy genom att stärka hyns eget immunsystem.

Därför älskar alla sheetmasks

Experttips
Sheet masks är alla hudvårdsälskares nya favoritprodukt. Vi förklarar varför – och hjälper dig att hitta en som passar just dig!
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22