Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

It's in your eyes! 20% på ögonmakeup. Gäller ej Anastasia, YSL, Sensai & Linda Hallberg.

Hitta rätt ansiktsvård för din hudtyp

Experttips
Rätt ansiktsvård för din hudtyp får din hy att både må och se bra ut. KICKS guidar dig till de viktigaste produkterna och ingredienserna för just din hudtyp.

För fet & blandad hud

Visa fler

Att huden känns riktigt ren och fräsch efter rengöring är extra viktigt för dig med glansig hud. Välj därför gärna lätt exfolierande rengöringsprodukter. Har du blandad hud med fetare T-zon och torra partier fokuserar du djuprengöringen på
de fetare hudpartierna, samtidigt som du är extra noggrann med att återfukta. Alla hudtyper behöver fukt, så hoppa inte över serum och creme om din hud är oljig. För lite fukt kan faktiskt ge upphov till ännu fetare hud, då fuktbrist kan få din hud att
överproducera sebum.

INGREDIENSER SOM PASSAR DIG EXTRA BRA:
AKTIVT KOL – Smutsmagnet som drar till sig fett och
föroreningar så att huden rengörs på djupet. Dessutom
inflammationshämmande och antibakteriellt.
BHA-SYRA – Exfolierande syra som även är
porförminskande, anti-inflammatorisk och hudutjämnande.
NIACINAMID – En form av vitamin B3 som verkar
porförminskande och hudutjämnande.

För mogen hud

Visa fler

Investera i en hudvårdsrutin som fokuserar på föryngring i alla steg om din hud har fina linjer och andra ålderstecken. Föryngrande produkter tillför bland annat extra fukt, och just fuktbalansen är viktig för hudens spänst – många fina linjer orsakas nämligen av torrhet. Satsa på ett riktigt effektivt
serum och en barriärstärkande creme som skyddar och låser in fukten i din hud. En god idé är även att använda en bra ögoncreme som håller torrhetslinjer kring ögonen borta.

INGREDIENSER SOM PASSAR DIG EXTRA BRA:
RETINOL – En form av A-vitamin som har bevisat föryngrande
effekt på huden genom att öka cellförnyelsen.
VITAMIN C – Exfolierande vitamin som ger lyster, jämnar
ut hudtonen och motverkar solskador.
AHA-SYRA – Exfolierande syra som binder fukt, men även
dämpar pigmentering och fina linjer.

För torr & känslig hud

Visa fler

Känns din hud ofta stram och till och med känslig är det viktigt att välja skonsamma och fuktgivande produkter. Rengöring är grunden till en välmående hud, men kan också vara en riktig fukttjuv. Rengöringsolja är därför det bästa valet för dig. Även när det kommer till serum är oljor extra sköna och effektiva när du vill maxa fuktbalansen. Din ansiktscreme får gärna också vara lite fetare. Den allra känsligaste huden mår bäst helt utan parfym.
INGREDIENSER SOM PASSAR DIG EXTRA BRA:
HYALURONSYRA – Sockerart som binder fukt effektivt, så
att fuktbalansen maximeras och huden plumpas.
VITAMIN E – Hjälper huden att behålla fukt samtidigt som
den skyddar mot fria radikaler.
PHA-SYRA – Syra med större molekyler som exfolierar
huden skonsamt och binder fukt.

Läs mer

Välmående hud börjar med rengöring

Experttips
Rengöringen är grunden i hudvårdsrutinen och gör att du får ut det mesta och bästa av dina produkter. Under dagen samlas smuts, föroreningar och döda hudceller på hudytan. Därför är rengöring varje kväll ett viktigt steg i hudvårdsrutinen även för dig som inte använder makeup.

Kärlek till vinterhuden

Experttips
Vintersäkra din hudvårdsrutin när kalla vindar nu börjar bita i kinderna. Här är alla räddare i nöden du behöver för att hålla vintertorrheten borta!

Serum är hudvårdens superstjärna

Experttips
Av alla produkter i hudvårdsrutinen är serum det som är allra mest effektivt. Serum har högre koncentration av aktiva ämnen än en creme och de mindre molekylerna gör att de tänger längre ner i huden där de kan göra mest nytta.

Syror: Allt du behöver veta om AHA, BHA & PHA

Experttips
Plötsligt pratar hela hudvårdsvärlden om syror. Och ja – när du hittar den som är rätt för dig kommer du också att stämma in i lovsången. KICKS hjälper dig att få strålande, slät hy med syraprodukter. Här är allt du behöver veta om AHA, BHA och PHA.

Marianne Tromborg ”Mina produkter är som kärleksbrev till huden”

Intervju
Både hudvård och makeup ska vara lätt och gå snabbt, tycker Marianne Tromborg. Lär känna den danska makeupartisten, vars egna produkter är baserade på ekologiska och naturliga ingredienser.

Skydda och reparera huden med ansiktscreme

Experttips
Ansiktscremens rämsta uppgift är att återfukta, reparera och skydda din hud. Du behöver både en dagcreme och en nattcreme.

Lermask, arkmask eller crememask - alla älskar ansiktsmasker

Från bortglömd tub längst in i badrumsskåpet till hetaste hudvårdsprodukten 2017. Den gamla trotjänaren ansiktsmasken har på kort tid gjort en storstilad comeback i vår hudvårdsrutin. Vi förklarar varför!

Yoga Girls hudvårdsrutin

Intervju
Rachel Bråthén, även känd som Yoga Girl, tycker att skönhet handlar om att hitta harmoni och balans i kropp och själ. Här berättar hon hur hon gör för att ta hand om sin hy, inifrån och ut.

Comfort Zone - hudvårdsprodukter för känslig hy

Intervju
Allt fler upplever att deras hy är känslig. Italienska Comfort Zone har, med hjälp av de senaste upptäckterna inom hudforskningen, skapat en ny serie hudvårdsprodukter speciellt framtagen för att hjälpa irriterad och rodnande hy genom att stärka hyns eget immunsystem.

Därför älskar alla sheetmasks

Experttips
Sheet masks är alla hudvårdsälskares nya favoritprodukt. Vi förklarar varför – och hjälper dig att hitta en som passar just dig!
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22