Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Happy skin is always in! 20% på ansiktsvård. 

Hudvården som jobbar medan du sover

Experttips
Natten är bästa tiden på dygnet att vårdadin hy. Vi förklarar varför du behöver produkterna som jobbar natt i din rutin.

BEGREPPET SKÖNHETSSÖMN KUNDE inte vara mer sant än när det handlar om huden. Natten är nämligen den tid på dygnet då din hy tillgodogör sig hudvård allra bäst. Vitaminer, näringsämnen och andra ingredienser tas upp bättre då än på dagen. På natten jobbar också din hy för fullt med att reparera sig, och mår bra av extra hjälp i form av nattanpassade produkter. Dessutom
påverkas huden inte av yttre faktorer som UV-strålning, föroreningar och vind i ditt skyddade sovrum, vilket gör att dina produkter år göra nytta i fred. Vagga din hy till sömns med dessa fyra grundläggande steg i din kvällsrutin, så kommer den att få en ordentlig boost medan du sover. Sov sött!

1. Rätt rengöring bäddar för ett bra resultat

Shoppa här

Att sova med makeup är en av de största skönhetssynderna. Först när du rengjort din hy från makeup och smuts som samlats på hudytan under dagen är den redo för resten av din rutin. Börja med ögonmakeupen, som tvättas bort bäst med makeup remover eller micellärvatten. Tvätta därefter hela ansiktet med en rengöring för din hudtyp.

2. Skräddarsy skönhetssömnen med rätt serum

Shoppa serum

Med serum kan du skräddarsy din hudvårdsrutin. Serum har mindre molekyler än creme och kan därför göra nytta längre ner i din hy. Vilken produkt du väljer gör därför stor skillnad. Ingredienser som retinol och AHA-syra används med fördel nattetid, medan exempelvis vitamin C och antioxidanter är bättre på
dagen. Även ansiktsoljor kan vara skönt att använda på kvällen, om din hy lätt blir glansig.

Fyll på fuknivåerna med nattkräm

Shoppa här

Nattcremens främsta uppgift är att återfukta och reparera hudens barriär efter dagens uttorkande timmar, samtidigt som den låser in serumet i din hy. Vilka ingredienser som maxar din hy med fukt kan du läsa om på sidan 13. Glöm inte att också skämma bort den ömtåliga huden runt ögonen med fuktgivande
ögoncreme, så håller du torrhetslinjer borta.

Favoriterna som uppfyller dina drömmar

Shoppa här

Vässa nattrutinen med peeling och nattmask någon gång i veckan. Att vakna upp efter att ha sovit med en mjukgörande ansiktsmask som fått verka över natten är som en dröm!

Läs mer

Kärlek till vinterhuden

Experttips
Vintersäkra din hudvårdsrutin när kalla vindar nu börjar bita i kinderna. Här är alla räddare i nöden du behöver för att hålla vintertorrheten borta!

Syror: Allt du behöver veta om AHA, BHA & PHA

Experttips
Plötsligt pratar hela hudvårdsvärlden om syror. Och ja – när du hittar den som är rätt för dig kommer du också att stämma in i lovsången. KICKS hjälper dig att få strålande, slät hy med syraprodukter. Här är allt du behöver veta om AHA-syra, BHA-syra och PHA-syra.

Lermask, arkmask eller crememask - alla älskar ansiktsmasker

Trend
Från bortglömd tub längst in i badrumsskåpet till hetaste hudvårdsprodukten 2017. Den gamla trotjänaren ansiktsmasken har på kort tid gjort en storstilad comeback i vår hudvårdsrutin. Vi förklarar varför!

Comfort Zone - hudvårdsprodukter för känslig hy

Intervju
Allt fler upplever att deras hy är känslig. Italienska Comfort Zone har, med hjälp av de senaste upptäckterna inom hudforskningen, skapat en ny serie hudvårdsprodukter speciellt framtagen för att hjälpa irriterad och rodnande hy genom att stärka hyns eget immunsystem.

Därför älskar alla sheetmasks

Experttips
Sheet masks är alla hudvårdsälskares nya favoritprodukt. Vi förklarar varför – och hjälper dig att hitta en som passar just dig!

La Mer – legendarisk lyxcreme från havet

Trend
La Mers framgångssaga började med en olycka och resulterade i en av världens mest legendariska lyxcremer. Men även om cremen i sig är mytomspunnen är nyckelingrediensen en av de mest använda genomskönhetshistorien – naturligt näringsrik havstång.

Ansiktsmasker från Glamglow: stjärnglans på burk

Intervju
De populära och flerfaldigt prisbelönade ansiktsmaskerna från Glamglow föddes i Hollywood, men har nu tagit över hela världen. KICKS hälsar på hos Glamglow – en äkta succésaga.

Rätt hudvård för din ålder

Experttips
Genom att justera din hudvårdsrutin efter din ålder får du snabbt en frisk och balanserad hy som ser yngre ut. Vi guidar dig rätt bland produkterna anpassat för ålderns alla skönhetstecken!

Ansiktsmask: favoriterna som återfuktar, piggar upp och är djuprengörande

Så gör du
Ansiktsmasken har gjort comeback i vår hudvårdsrutin. De nya generationens högpresterande masker löser alla dina hudproblem. Här har vi samlat ansiktsmaskerna som återfuktar torr hud, stramar upp en mogen hud, bekämpar pormaskar och djungör på djupet.

Vitaminer för huden: vitamin A, B3, C & E

Experttips
Vitaminer gör inte bara nytta för vår kropp och hälsa – som ingredienser i din hudvård har vitaminer för huden också effekt på kråksparkar, pigmentfläckar och torr och känslig hy. Vilken vitamin passar dig?