Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Vårens fem hetaste herrparfymer

Att välja en parfym är att välja vem du vill vara. Med vårens doftnyheter för män blir detenkelt att vara sig själv – så vem är du?

Så satte Ben Gorham Sverige på doftkartan

Intervju
Trots att han på alla sätt var en outsider i parfymbranschen lyckades Ben Gorham skapa något så unikt som ett svenskt dofthus med hängivna fans över hela världen. Så varför älskar alla doftintresserade Byredo?

Skapa din unika parfym med N.C.P. OLFACTIVES

Intervju
När skådespelerskan Noomi Rapace med vänner nu lanserar ett nytt och helt eget dofthus är resultatet lika snyggt som spännande och unikt. N.C.P. Olfactives sätter kreativiteten och den senaste dofttrenden layering i fokus.

Flower power: söta och blommiga parfymer

Så gör du
Söta, fräscha, kryddiga och eleganta – det finns en blommig doft för alla, oavsett vilken typ av parfym du gillar. KICKS hjälper dig att hitta din personliga blommiga favorit!

Doftkategori: Fresh

Experttips
Är du ute efter en fräsch vardagsparfym? Då har du hittat rätt. Fresh-dofterna är fyllda av friska citrusackord och lätta vattennoter som ger ett diskret och alert intryck. Fresh kan delas in i tre underkategorier; Fresh Citrus, Fresh Water och Fresh Green.

Doftkategori: Wood

Experttips
De träiga dofterna signalerar modern medvetenhet och pondus. Om du vill boosta självförtroendet ska du välja en parfym från denna kategori. Sedan är du redo att möta nya utmaningar! Wood kan delas in i tre underkategorier; Wood, Dry Wood och Mossy Wood.

Doftkategori: Floral

Experttips
Floral är den bredaste och mest populära doftkategorin. Med skira blommor som bas skapar de en känsla av tidlös romantik. Det här är doften för dig som tycker om att känna dig elegant och klassisk. Floral kan delas in i tre underkategorier; Soft Floral, Floral Fruity och Floral Oriental

Doftkategori: Oriental

Experttips
Med sin kryddiga och exotiska underton är Oriental en populär kvällsdoft. Parfymer inom denna kategori passar dig som söker en sensuell och spännande doft – som gör avtryck på din omgivning. Oriental kan delas in i tre underkategorier: Oriental, Oriental Soft och Oriental Wood.

Doftspecial - höstens härligaste parfymnyheter

Hösten 2017 bjuder på massor av romantik och mängder av blommor – i alla fall i dofthyllan! Här är parfymnyheterna som du snart kommer att förälska dig i.

Zac Efron i exklusiv intervju med KICKS

Intervju
Han älskar Sverige och han älskar goda dofter. För Zac Efron, aktuell med nya Baywatchfilmen, är rollen som ny doftambassadör för Hugo Boss en dröm. I en exklusiv videointervju med Petra Jansdotter på KICKS berättar han om kokosnötter, kärleken till bomberjackor och första parfymduschen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22