Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Invisibobble Bronze Me Pretty

Invisibobble Bronze Me Pretty

Invisibobble

invisibobble hårsnoddar är slitstarka och hygeniska kabelhårsnoddar. invisibobble skadar inte ditt hår eftersom trycket delas ut jämt i håret då hårsnodden sitter fast.
59 kr
Bronze Me Pretty

Recensioner

Biljana | 2018-03-07
Trasslar inte in sig i håret. Bra om man blir lätt öm. Nackdelen är att den väl töjer ut sig måste man slänga den
Jessika | 2018-03-01
Älskar dessa, de är mina favorithårsnoddar. Perfekt för oss som lätt blir ömma i håret när vi använder andra vanliga hårsnoddar. De trasslar inte heller in sig i håret eller lämnar något fult avtryck i det som andra vanliga hårsnoddar gör. Perfekt perfekt produkt
Julia A | 2017-03-03
Har inte använt en "vanlig" tofs en enda gång sen jag köpte mina första invisibobble. Passar perfekt för mitt tjocka, lockiga hår som märkbart blev slitet av vanliga tofsar. De töjs ut efter ett tag, men när det händer så drar jag bara åt ett extra varv, så får jag ut ett bra tags användning till.

Mer Information

invisibobble hårsnoddar är slitstarka och hygeniska kabelhårsnoddar. invisibobble skadar inte ditt hår eftersom trycket delas ut jämt i håret då hårsnodden sitter fast. Passar alla hårtyper.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22
Logga inBli medlem
Jag vill logga in för första gången

KICKS Clubs härliga medlemsförmåner:

  • Nya medlemmar får 20% rabatt på en valfri vara (Gäller på ordniarie pris, ej Byredo.)
  • Bonus på allt du köper i butik och online
  • Upp till 30% i klubberbjudanden
  • Skönhetsrådgivning, inspiration samt förtur på lanseringar och kampanjer 
  • Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt

Om du redan är medlem i KICKS Club men saknar inloggningsuppgifter behöver du fylla i dina uppgifter för att ta del av dina medlemsförmåner på kicks.se.