W
Weleda

#
100BON
 
IsaDora Chrome Nail Powder Nail Polish 10 Mirror Silver

Chrome Nail Powder Nail Polish 10 Mirror Silver

Chrome Nail Powder Ett nytt effektivt pigment som är extremt tunt och smidigt, med hög transparens. Denna nya generation av pulver ger högglans med en unik spegel- och kromeffekt. Chrome Nail Powder skapar en jämn, blank yta med en mycket levande...
79 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
10 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Chrome Nail Powder Ett nytt effektivt pigment som är extremt tunt och smidigt, med hög transparens. Denna nya generation av pulver ger högglans med en unik spegel- och kromeffekt. Chrome Nail Powder skapar en jämn, blank yta med en mycket levande och reflekterande kromeffekt.
VIKTIGT! Chrome Nail Powder måste användas i kombination med vattenbaserade Chrome Nails Fixing Top Coat och Wonder Nail, för en långvarig och hållbar kromfinish (4-5 dagar).
Applicera i 3 enkla steg:
1. Applicera ett tunt lager IsaDora Wonder Nail på ena handens naglar. Låt torka ca 2-3 minuter tills nagellacket är nästan helt torrt (touch dry).
2. Häll ut en liten mängd Chrome Nail Powder i burkens lock. Pulvret är högkoncentrerat, så lite pulver räcker länge. Plocka upp glitter med fingertoppen och polera försiktigt fram en blank yta på naglarna
.3. Applicera ett lager IsaDora Chrome Nails Fixing Top Coat (det skyddar kromeffekten).Ingen UV lampa behövs – härdar i vanligt ljus!
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-08-03
Inte alls speciellt imponerad. Oavsett färg på underlacket så blir det bara silver. Får även en krakelerad yta som gör att fisishen ser ful ut och amatörmässig ut. Kan inte rekommendera denna...
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-07
Jag har provat med både Isadoras Chrome powder o andra mirror powders från andra lev o knepet för att få riktigt bra finish är att efter första lagret av ingnuggat puder + topcoat så får man upprepa proceduren ovanpå topcoaten, dvs mer puder + ett lager topcoat på det. gör på samma sätt som du gjorde med första lagret, måla vänta 2 min o pudra o måla igen. för verkligen få hållbart ta 2 lager topcoat när du är nöjd. var uppmärksam med topparna på naglarna då denna topcoat gärna får bubblor kan ge en ful kant högst upp. pudret kan oxå få en guldton i stället för silver som det ska vara. Mina egna håller Chrome naglarna i 6-7 dgr. har inte provat att ha längre så för jag vill göra annat på mina naglar. För riktigt bra hållbarhet så tar jag dessutom Sally Hansens Miracle Gel ovan på allt. då räcker det några extra dagar o ökar på lystern. Det tar ett par ggr innan man får in knepet... Slutligt tips- se till att det inte är kvar något överflödigt puder när ni målar på topcoaten det förstör blankheten o gör det mer glittrigt än spegelblankt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-31
Idén är kul, synd att det inte håller mer än en dag bara.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-30
Tycker att det var smidigt och snyggt, använder dock inte på mina naturliga naglar då jag har akrylnaglar och det fungerar superbra på dem!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-06
Antingen är det dåliga instruktioner eller en dålig produkt som gör att denna inte fungerar. Jag har prövat flera gånger och följer instruktionerna noggrant, men det hjälper inte oavsett hur tunt eller tjockt lagret är, hur länge jag väntar på att det ska torka tillräckligt, eller hur mycket jag gnuggar in glittret. I slutändan är glittret fortfarande fläckigt, täcker inte alls hela nageln och knappt någon spegel-effekt. Ett dåligt köp för mig – kul för dem som produkten fungerar däremot! Jag vänder mig hellre till lösnaglar eller professionell manikyrist om vill jag ha Chrome-naglar; besviken är en underskattning, och det är något irriterande hur lätt Isadora får produkten av verka. Inget jag rekommenderar i alla fall.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-30
Sämsta köpet jag gjort. Är inte alls särskilt lättapplicerat, blir fläckigt och om man tittar på det i solen så lyser den vanliga färgen igenom så naglarna bara ser glittriga ut. Har testat att måla flera gånger, både med kort torktid och längre men det blir aldrig riktigt fint.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-29
Jag lyckas aldrig med mina fula naglar men detta gick både fort och var roligt. Det ser så coolt ut. Vet dock inte hur länge det håller
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-20
Detta blev såå snyggt <3 fick tips att låta det vanliga nagellacket torka ca 3 minuter innan man börjar med chrome pulvret, det blev mkt bra! man behöver isadoras chrome överlack till, då det är vattenbaserat. vanligt överlack kommer förstöra chrome effekten, så använd isadoras!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-09
Extremt nöjd! Jättesnyggt, lätt att applicera och fick jättebra tips av tjejen i kassan! Tänk på att borsta av överflöd av pudret innan du tar på lacket som fixerar pudret, annars ser det glittrigt ut. Plus att om du tar på en vanlig Top Coat efteråt så håller det bättre i längden!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-07
Sjukt fint lägger sig på nageln fort inget krångligt alls, det jag vill påpeka är att när man applicerat nagellacket så räcker det med att vänta 1 minut annars hinner det torka.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...