Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Build-Up Cake Mascara 01 Black
Build-Up Cake Mascara 01 Black

Build-Up Cake Mascara 01 Black

Isadora

Kakmascara för ett professionellt resultat. Cremig kompaktmascara som ger extra fylliga, tjocka fransar. Fukta applikatorn med ljummet vatten. Oparfymerat. Kliniskt testat.
109 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Build-Up Cake Mascara
p198714
v12860789
Isadora
SEK
109

Recensioner

Anne | 2018-06-15
Jag är så pass gammal att jag är uppvuxen med kakmascara. Denna var en besvikelse. En bra kakmascara ska bli krämig när man arbetat upp den med vatten. Hur man än försöker att arbeta upp denna, så blir den bara tunn och vattnig. Fastnar inte på fransarna, den glider liksom av.. Borsten är heller inte bra, för tunn och vek både på borste och skaft.
LucyInTheSkyWithGeorge | 2016-01-05
Detta är min första mascara jag använder och jag föredrar cake istället för mascara i en tub. Det är mycket lättare att applicera och man kan själv bestämma hur många lager man vill lägga på. Jag önskar dock att man kunde köpa produkten i butik (jag hittade denna för 50 kr på en H&M butik). Om den någonsin kommer i en fysisk butik så köper jag garanterat den igen, när den tar slut då, för cake mascara håller väldigt länge.

Mer Information

Kakmascara för ett professionellt resultat.
Cremig kompaktmascara som ger extra fylliga, tjocka fransar.
Fukta applikatorn med ljummet vatten.
Oparfymerat. Kliniskt testat.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22