Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Build-up Mascara EXTRA VOLUME 100% Waterproof 22 Black Brown

Build-up Mascara EXTRA VOLUME 100% Waterproof 22 Black Brown

Isadora

Dramatiskt tjockare och fylligare fransar! Med nya IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume kan du bygga upp önskad volym.
139 kr
22 Black Brown

Recensioner

Rebecca | 2017-09-19
Den här mascaran är min "to go to" mascara. Jag har använt den i flera år och det är den enda mascaran jag använder. Borsten är perfekt storlek och så där "buskig" som jag gillar. Den smular inte heller vilket är fantastiskt. Den ger volym från första lagret och sitter som berget. Tårar, regn, svett you name it, den sitter. Kan vara lite svår att få bort men jag har märkt att om man använder Doll Face Cold cream så kommer mascaran av utan problem. Min ride or die produkt! Rekomenderas starkt! Och 100% vattenfast stämmer. ;)
Emelie Sjökvist | 2017-03-09
Superbra! Mina fransar blir långa å fina, och håller sig fint böjda hela dagen!
Josefin | 2017-02-23
Det här är en av de sämsta mascaror jag testat! Den är väldigt blöt och det är omöjligt att inte få den överallt vid applicering. Under dagen smetar den av sig under ögonen trots att jag inte har den på bottenfransarna, ändå är den väldigt svår att ta bort på kvällen - det borde inte vara något kvar med tanke på att allt lagt sig under ögonen under dagen.

Mer Information

Dramatiskt tjockare och fylligare fransar! Med nya IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume kan du bygga upp önskad volym. Den snabbtorkande elastiska formuleringen ger en mascara som kan appliceras i flera lager. Speciell XL-applikator – separerade, kilformade borstfibrer med reservoareffekt ger ögonblicklig volym och separation vid applicering.
• Extra volym
• Bygg upp olika volymeffekter för dag – eller kvällsbruk
• Oftalmologiskt testad
• Sitter länge
• Kladdar inte
• Fuktsäker TVÅ volymeffekter i EN mascara: 1–2 lager för sofistikerad volym. Upprepa och bygg upp en glamorös lösögonfrans-effekt. Sitter på plats hela dagen.
AKTIVA INGREDIENSER: Rött sjögräsextrakt – innehåller mineralsalter som ger elasticitet och definition. Oparfymerat. Kliniskt testat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22