Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Perfect Eyes 50 Black Galaxy
Perfect Eyes 50 Black Galaxy
Perfect Eyes 50 Black Galaxy
Perfect Eyes 50 Black Galaxy
Perfect Eyes 50 Black Galaxy
Kampanj!

Perfect Eyes 50 Black Galaxy

Isadora

Professionell singel-ögonskugga som är lätt att tona och har en härligt mjuk, silkeslen känsla. Ögonskuggorna är rikt pigmenterade och lägger sig fint på ögonlocket.
79 kr89 kr
50 Black Galaxy

Recensioner

Olivia | 2018-03-11
Fantastisk ögonskugga! Rekommenderas varmt.
Josefin | 2017-10-19
Absolut bästa ögonskuggorna! Älskar att de kommer i småförpackningar. Jag har burgundy och blue denim, de är SÅ fina.
Anna | 2017-10-10
Extremt besviken på dessa ögonskuggor då jag överlag tycker Isadoras brukar göra bra skuggor! Köpte tre av dessa och de är fläckiga, torra och en var bara pressat glitter som inte fäster på ögat eller huden, den gick att torka bort med ett rent finger! Inte värt pengarna trots de billiga priset.

Mer Information

Professionell singel-ögonskugga som är lätt att tona och har en härligt mjuk, silkeslen känsla. Ögonskuggorna är rikt pigmenterade och lägger sig fint på ögonlocket. Sitter extra länge. Kommer i iögonfallande färger och en variation av texturer: matt, pearl, krom och glitter. Förpackning med magnetlock för enkel öppning och stängning.
Nettovikt: 2.2 g/0.08 oz.Oparfymerat. Kliniskt testat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22