Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium Tan
Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium Tan
Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium Tan
Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium Tan
ONLY AT KICKS

Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium Tan

IT Cosmetics

Bye Bye Under Eye Concealer är din bästa vän som ger full täckning som håller och inte spricker eller ser kakig ut!
255 kr
Medium Tan
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover i varje order Gratis varuprover i varje order

Recensioner

Anne | 2019-02-18
Det här är en speciell concealer. Den täcker ALLT, men går även att använda skirt. OBS: Är mycket dryg (menar verkligen mycket myyyyyycket dryg)! Applicera den med fingrar eller borste, SOM DU LÄGGER EN ÖGONKRÄM. Den flyttar sig uppåt. Den är inte som alla andra men lägger du den på rätt sätt kommer du aldrig vilja byta.
Ida | 2019-02-08
Innan du köper denna så rekommenderar jag dig att kolla upp hur den bör appliceras för bästa resultat, annars lär du bli besviken. För det första behövs endast väldigt lite produkt, tänk en riskornstor mängd under varje öga till att börja med (går att bygga upp eftersom). Kläm ut produkten på baksidan av handen och värm försiktigt upp den med ett finger innan du applicerar den på huden. Värmen gör concealern avsevärt enklare att sprida ut och jobba in i huden, du kan sedan gå över med en svamp eller borste. Jag har normal/torr hy och denna concealer är min nya favorit. Håller heller inte med om att den inte skulle gå att använda utan (eller tillsammans med en lättäckande) foundation. Jag använder den ofta helt på egen hand utan problem och med ett mycket naturligt resultat.
Brie | 2019-01-21
Värdelös... helt trög, tjock och lägger sig som veck efter knappt en timme 🙄

Mer Information

Bye Bye Under Eye Concealer är din bästa vän som ger full täckning som håller och inte spricker eller ser kakig ut! Produkten hjälper till att dölja allt du vill - mörka ringar, påsar under ögonen, rodnader, brustna blodkärl och andra ojämnheter. Denna revolutionerande och högpigmenterade concealer innehåller hudförskönande ingredienser som vitaminer, hydroliserad kollagen, hyaluronsyra och antioxidanter. Säg "bye bye" till trötta ögon och"hello" till friska och pigga ögon.
Värm upp en liten mängd Bye Bye Under Eye med fingrarna, applicera på de områden på huden som du önskar att täcka. Bye Bye under Eye Concealer har en rik konsistens, så tänk på att du inte behöver så mycket produkt för ett perfekt resultat. Kan även användas som foundation. För en "perfect match" applicera din concealer med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, för enkel och snabb applicering med ett perfekt resultat.
Volym:8 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22