Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Superhero™ Liner Black
Superhero™ Liner Black
Superhero™ Liner Black
ONLY AT KICKS

Superhero™ Liner Black

IT Cosmetics

Superhero Liner är utvecklad i samarbete med plastikkirurger och ger dina ögon superhjältekrafter och definition i ett enda drag - oavsett om du vill ha en tunn eller kraftig linje.
265 kr

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

Superhero Liner är utvecklad i samarbete med plastikkirurger och ger dina ögon superhjältekrafter och definition i ett enda drag - oavsett om du vill ha en tunn eller kraftig linje. Denna innovativa liner innehåller våra Heavenly Skin-borsthår som ger en precis och smidig applicering. Superhero Liner innehåller fransförstärkande ingredienser som peptider, kollagen, biotin, keratin och kaolinlera. Vår Elastic Stretch No-Skip Technology och vårt Triple Black Pigment Complex skapar en mättad, svart och felfri linje som håller och blir ett med dina fransar. En eyeliner som klarar det mesta, helt enkelt.
Skapa en naturlig eller definierad look med en smal eller definierad vinge - du väljer själv! Låt Heavenly Skin-penseln glida över din Superhero Liner längs med hela franslinjen, från inre ögonvrån till den yttre. Pressa borsten så nära fransrötterna som möjligt för en slät och jämn linje. Vill du ha en smal linje applicerar du med ett lätt tryck. Pressa hårdare för ett kraftigare och mer definierat resultat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22