Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

PureBrow® Brow Gel Auburn

PureBrow® Brow Gel Auburn

jane iredale

Ger naturligt markerade ögonbryn, ögonbrynen får stadga och hålls på plats. Kan appliceras på redan mörka bryn för att skapa en highlighter-effekt. Tips: Brow Gel kan även användas som mascara.
215 kr
Auburn

Recensioner

Hanna | 2017-08-31
Har den här i auburn och färgen är fantastisk! Tyvvärr är formulan rätt tjock och svår att applicera, kan klumpa sig litegrann, så jag måste ofta borsta ur ögonbrynen med en ren borste för att jämna ut resultatet. Annars en jättebra produkt, och en av få med en färg som ser naturlig ut på rödhåriga!

Mer Information

Ger naturligt markerade ögonbryn, ögonbrynen får stadga och hålls på plats. Kan appliceras på redan mörka bryn för att skapa en highlighter-effekt. Tips: Brow Gel kan även användas som mascara. Brow Gel finns i tre olika nyanser samt ofärgad.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22