Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Wood Sage & Sea Salt Cologne EdT 100 ml

Wood Sage & Sea Salt Cologne EdT 100 ml

Jo Malone London

Fly till en blåsig strand där skummande vågor,frisk, fuktig luft som doftar av havssalt och mineraldoften från taggiga klippor får livet att pulsera i kroppen.
1 160 kr

Recensioner

Linda | 2018-06-28
Den luktar helt fantastiskt!! Känns unik. Men...doften försvinner tyvärr ganska snabbt, efter några få timmar är den nästan helt borta.
Annika | 2018-03-04
En fräsch doft att bära både till vardags men också kvällstid. En doft som ärmild samtidigt som den är attraherande. Ett lyxigt intryck!
R | 2018-02-25
Underbar parfym som skiljer sig från mängden. Jag är en kräsen parfymanvändare men denna har en modern pudrig doft (nästan som efter regn) som inte är jättestark. Klar favorit!

Mer Information

Fly till en blåsig strand där skummande vågor,frisk, fuktig luft som doftar av havssalt och mineraldoften från taggiga klippor får livet att pulsera i kroppen. Jordigt fräsch salvia ger en grön twist. Livlig, uppfriskad och full av glädje.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22