W
Weleda

#
100BON
KICKS  Vitamin C Peeling Pads

Vitamin C Peeling Pads

Ready, Set, Glow! Peeling Pads för ansiktet med PHA-syror för en exfolierande och återfuktande effekt. Rengör på djupet och verkar porsammandragande för utjämning av hudtonen. Innehåller även C-vitamin för lyster och skydd mot skadliga faktorer....
103,20 kr 129 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
34 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Ready, Set, Glow! Peeling Pads för ansiktet med PHA-syror för en exfolierande och återfuktande effekt. Rengör på djupet och verkar porsammandragande för utjämning av hudtonen. Innehåller även C-vitamin för lyster och skydd mot skadliga faktorer. Används 1-2 gånger om dagen på rengjord och torr hy.
50 st.
Att produkterna är Fairtrade-märkta betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa exfoliator.

ANVÄNDNING

Stryk pads över hela ansiktet och ner över dekolletaget efter rengöring. Låt vätskan absorberas av huden och avsluta med serum/dagreme eller nattmask. Kan användas dagligen morgon och/eller kväll. Det kan strama lite i huden direkt efteråt som försvinner efter ett tag och helt efter påföljande serum eller dag-/nattcreme.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-10-16
ger fint lyster. använder före serum då detta torkat in och sen på med dagcreme eller nattmask
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-09-18
Jag älskar dessa pads. Min hy får mkt finare lyster samt att jag upplever att mina acneärr har blivit blekare och det är ett stort plus!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-09-13
Missnöjd, det skapas en klibbig yta på huden efter användning. Kommer ej köpa igen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-08-21
Utrolig bra produkt å ha, eksfolierer uten noe styr og let å ta med seg når man reiser. Eneste er ingrediensene som kan irritere huden, spesifikt for sensitiv hud som burde se på koreanske merker da.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-28
Tycker dessa är toppen! Ger fin glow och jämnare hudton på mig. Prisvärda!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-26
Tyckte inte alls dessa var någon hit.Gav ingen peeling effekt. Använde upp dem, men kommer inte köpa igen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-22
Amazing! Utan tvekan den bästa peelingen! Håller verkligen vad den lovar. Peelingen rengör huden på djupet utan att irritera och huden får en härlig glow! Använder den varje kväll! Så prisvärd!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-18
Jag använder dem varje kväll sedan ca två månader tillbaka och jag upplever att min hy har mindre orenheter och känns fräschare. Ett minus dock för att man blir otroligt klibbig i ansiktet av den.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-15
Jättenöjd! Använder padsen på kvällen och dagen efter ser huden fantastisk ut.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-04
Otroligt prisvärd produkt jämfört med andra, dyrare märken. Jag (normalhy, med fet t-zon) använder den som sista steg i rengöringen några gånger i veckan kvällstid och det märks verkligen att den exfolierar och ger lyster dygnet efter. Det som drar ner betyget en hel del är att jag som annars har en hy som tål allt och som aldrig har problem med starkare produkter eller syror får illröd, brännande hy. Därför tar jag den aldrig morgontid och måste smörja som en galning efteråt. Den verkar heller inte porsammandragande på mig - och då har jag ändå väldigt små porer och fin hy i övrigt - samt lämnar en klibbig hinna som jag alltid får dutta bort med vanliga pads innan nattkrämen, för den gör ingen som helst nytta. Men avslutningsvis så är produkten ett utmärkt komplement till andra syraprodukter i mitt badrumsskåp. Genom att använda denna några gånger i veckan istället för dyrare märken, så sparar jag en hel del för ett liknande resultat. Men padsen hade tjänat på att inte vara genomdränkta i burken - det blir för mycket syra per tuss. Hade resultatet varit mildare och inte lika irriterande (irriterande som i kräftröd dagen efter, inga utslag i övrigt) för hyn som den är nu så hade den fått en stark fyra.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...